Acasă Locale Stiri Satu Mare Copiii jandarmilor sătmăreni s-au distrat de minune la „Jocurile vacanței de...

Copiii jandarmilor sătmăreni s-au distrat de minune la „Jocurile vacanței de vară la JANDARMERIA Satu Mare”

Miercuri,  9 iulie  a.c., cu începere de la ora 13.00, copiii jandarmilor sătmăreni au avut parte de o distracție pe cinste, primind un cadou din partea părinților lor, având posibilitatea să se antreneze și să se joace alături de  responsabilul cu pregătirea jandarmilor, Mr.  Merlă Adrian.

Totul s-a petrecut în Sala de sport a Liceului Traian Vuia, unde a fost organizată o competiție acerbă între copiii cadrelor unității.

Impărțiți pe grupe de vârstă, copiii au participat la o competiție sportivă de tip jocuri dinamice și stafete. Sărituri în cerc, deplasare pe bancă de gimnastică, trecere printre jaloane, rostogoliri pe saltea, alergare de viteză, predarea stafetei, alergare de viteză cu o minge în mână, prinderea  eșarfei, mersul piticului, alergare cu mingea de tenis sub bărbie, au fost doar câteva dintre probele la care au fost expuși copiii.

La finalul activității copiii au fost recompensați cu diplome de merit și medalii, oferite de către AS Homorodul Satu Mare.

Scopul acestei activități este acela de a desfășura activități cu caracter sportiv, educativ și recreativ, de cultivare și promovare a spiritului  „fair play”, de dezvoltare a atenției și a îndemânării.

După efortul depus, copiii au avut parte de o porție de pizza și un suc oferite de  Regiunea 3 IPA Satu Mare.

Activitatea organizată de către purtătorul de cuvânt al instituției, cpt. Lucuț Camelia  se înscrie în calendarul campaniei „Jandarmeria pe înțelesul tuturor”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente