Acasă Cosul cu vipere Cos cu ViPere: Autobuze încâlcite-n cabluri

Cos cu ViPere: Autobuze încâlcite-n cabluri

cos cu vipereSub egida, iarna nu-i ca vara… iar vara-i poluată!… ținem să vă aducem la cunoștință, mai multe neplăceri ale unor muncitori de la o fabrică de cablaje nemțească din Satu Mare! Această fabrică este una dintre cele mai mari , după laudele PR-ului, dar socotim de cuviință că atunci când ai contracte ”babane” de zeci de milioane de euro… merită și muncitorul acela amărât, care este rotița principală pentru a vă atinge voi norma, scopul și bonusurile lunare care sunt foarte mari. Revenim la povestea noastră întortochiată, cică dacă, vara trecută mai mulți muncitori se plângeau că autobuzele cu care sunt transportați la domiciliu sunt sub toată critică. După venirea ierni, tot acele ”jafuri” de autobuze transportă muncitorii pe traseiele bine bătute-n  cuie de cei care au trasat licitațiile pentru ”băieții deștepți” cu cotizația la zi! Defapt nu asta ne doare, pentru-că sunt organe abilitate să verifice și să rezolve aceste șmecherii făcute cu acordul și implicarea transportatorilui.

Necazurile cele mai mari ale oamenilor care trag ca niște animale uneori, sunt că, acele mijloace de transport, (nu toate), doar unele care fac curse mai lungi, nu sunt dotate cu încălzire, iar frigul care a fost în ultimele zile, i-au făcut pe mulți să facă vizite nedorite la doctor. Calvarul lor abea acum începe, deși, s-au îmbolnăvit datorit lor, ”îe mari” care au ajuns șefi, șefuți, șefulețe… se cred mai presus de lege, de tot ce scrie în codul munci.

Acum probabil mulți dintre ei, habar nu au ce e acela ”Cod al Munci’. Dar în schimb amenință pe uni muncitor că dacă nu vin la lucru nu le va plăți concediul. Intr-adevăr, e posibilă și această ”șmecherie” pentru că, după ce te vindeci, acel concediu trebuie avizat de medicul întreprinderi, care de multe ori este pe o mână cu șeful secției… nu dăm nume, Tesla!

Păcat că, cei abilitați au spus că vor face curățenie printre șefuții semi(și)analfabeți, uite că au mai rămas ”piloșii” care sifonează încă o dată imaginea neamțului cu cablurile-n dos!

Articolul precedentSălă spre Dinamo
Articolul următor“Neamțul“ Raul Crișan
- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente