Acasă Sport Local “Neamțul“ Raul Crișan

“Neamțul“ Raul Crișan

Crescut la Someșul și Olimpia Satu Mare, fundașul Raul Crișan a ajuns de doi ani și jumătate în fotbalul german. Crișan evoluează acum în liga a 5-a din Germania la Ansbach. Fost coleg de generație la Someșul Satu Mare cu Florin Gardoș, Raul Crișan a ajuns în curtea celor de la Dinamo București după ce a evoluat și pentru Oțelul Galați.

Din păcate, dezamăgit de faptul că a fost folosit mai mult la echipa a doua a „câinilor” , Raul Crișan a ales să plece de la Dinamo și a ales să-și îmncerce norocul în Germania în campionatele de amatori.
Întors în această iarnă acasă pentru vacanța de sărbători, Raul Crișan ne-a vorbit despre experiența lui din fotbalul german și despre șansele pe care le are de a se întoarce în România.

De remarcat că sezonul trecut Crișan a evoluat în 54 de meciuri pentru Asbach. „ Un sezon foarte încărcat. Am promovat în liga a 5-a, apoi vara am fost la un soi de liga campionilor de amatori unde au fost toate echipele câștigătoare de ligi din Germania. Am avut doar două săptămâni de pregătire în vară și asta s-a văzut căci pe final de an am obosit și am ajuns pe locul 15 din 18 în serie” a punctat Raul Crișan care e convins însă că echipa nu va avea emoții cu retrogradarea mai ales că revin și o parte dintre colegii săi accidentați.

Legat de Olimpia Satu Mare, Crișan recunoaște că au fost câteva discuții cu oficialii grupării sătmărene după despărțirea de Dinamo dar că până la urmă a ales Germania.
„Nu se mai pune acum problema revenirii la Olimpia. Nu am văzut niciun meci al fostei mele echipe și doar din presă am citit despre rezultate. Le doresc succes în retur” a mai spus Crișan care a ținut să-și felicite fostl coechipier, pe Florin Gardoș pentru transferul în Anglia. „Mă bucur foarte mult pentru el , a avut o șansă enormă a profitat de ea și acum evoluează în cel mai puternic campionat din lume. E un băiat de caracter mereu ne-am înțeles bine și pe teren și în afara lui” au fost cuvintele fundașului de la Ansbach.

- Advertisment -

Cele mai populare

De frica ursului l-a prins noaptea în copac

Întâmplare de-a râsul-plânsul în județul vecin. În timp ce culegea ciuperci în pădure, un bărbat din Jibou a...

Situația COVID în județ și în țară

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

România – groapa de gunoi a Europei?

În ultimele zile Poliția de Frontieră Română a interzis intrarea în țară a peste 37 tone de deșeuri....

A fost montat sensul giratoriu de la Burdea

Încă de aseară s-a lucrat la montarea sensului giratoriu de la Burdea. În această dimineață, cititorii noștri...

Comentarii recente