Acasă Locale Stiri Satu Mare Coș cu VIPere - Comedy - Show în autobuze

Coș cu VIPere – Comedy – Show în autobuze

Oare când vor fi civilizați sătmărenii și vor învăța să călătorească cum se cuvine în mijloacele de transport în comun.

Mai zilele trecute, un bărbat la vreo 55-60 de ani,  a întins două sacoșe, una stânga și una dreapta în fața scărilor, un fel de ostaș român, că aia de la Mărășești “Pe aici nu se trece!”, iar nimeni nu mai putea nici să urce nici să coboare. Nici un momentul în care o doamnă îl întreabă dacă dorește să coboare, nu se lasă convins să își miște papornițele din ușa autobuzului. După câteva clipe, femeia își pierde răbdarea și forțează trecerea pe lângă acest domn, moment în care intervine un tânăr. Hipster.

-Civilizația… OMG, n-o să ajungem la nivelul Occidentului… doamna v-a rugat frumos… for Good sake… OMG, de aia se întâmplă în țară asta, că nu mergeți la vot…. sunteți human being?… ce challenge… când eu manifestăm, stăteați la geam ascunși OMG, ce low level!
După ce îl ascultă vreo trei stații, timp în care  își mai ridică puțin câte o sacoșă că să treacă lumea care intră și ieșea pe ușa, bărbatul  îl întreabă senin:
-Ce înseamnă, domne’, OMG? Ești străin matale? Dumneata ești bărbat, cu pantalonii aia? Ce dracu înseamnă OMG? Măcar ești român? Veniți voi, străinii, să ne dăm noi la o parte din ușa?
Doamna, cam la 50 de ani, intervine:
-Lasă-l, tinere, că așa e crescut el! Nu vezi că-s boșorogi de aia de pe vremea lui Ceașcă! N-o să se schimbe nimic, așa e!

După vreo stație, șoferul clachează.  Trage pe dreapta, se ridică de la volan și vine la ușa din mijloc. În cele din urmă, după o lupta colectivă și un război care a durat două minute, șoferul și ceilalți îl urnesc din ușa pe nenea. Și a venit pacea. Liniște, șoferul se cară la volan. Doamna gălăgioasă, ajunsă printr-un concurs de împrejurări mai aproape de ușa decât ceilalți, întinde mâinile pe cele două bare și se poziționează pe locul bărbatului cu bașcă, acum umilit și învins Hipsterul, fostul ei aliat, se apropie de doamna care stătea în ușa și o întreabă timid:
-Coborâti la prima?
-Nu cobor!
-Atunci dați-va, doamna, din ușa!

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Albu și-a dat azi demisia de la conducerea PNL Satu Mare

Se anunță noi începuturi pentru PNL Satu Mare. Adrian Albu și-a dat demisia din funcția de președinte al Organizației Județene PNL....

Primul liceu din județ care se închide

Liceul Tehnologic ,,Anghel Saligny” din Turț a adoptat scenariul roșu, în urma multiplelor cazuri de COVID 19 confirmate pe raza comunei. Astfel,...

Muzeul din aer liber al Branului este la un pas de închidere

Muzeul Satului Brănean și-ar putea închide în curând porțile, după ce a pierdut două treimi din teren într-un proces deschis de ginerele...

Harry Brauner și sătmărenii

Printre folcloriștii care s-au aplecat asupra folclorului sătmărean se numără și Harry Brauner. Născut la 24 februarie 1908 la Piatra Neamț într-o...

Comentarii recente