Acasă Cosul cu vipere Coș cu vipere - Excrocherii cu analize gratuite, lămpi minune și saltele

Coș cu vipere – Excrocherii cu analize gratuite, lămpi minune și saltele

cos vipere

Țepele cu așa zise pseudoanalize gratuite care le fac firme fantomă gen SPS Medical prosperă de la o zi la alta cu toate că ziarele tot scriu, cetățenii tot depun plângeri,  nimeni nu oprește excrocheriile cu care sunt sărăciți sute de pensionari care abea trăiesc de pe o zi pe alta.

Teoretic totul pare curat și frumos, consilierii de la aceea firma de pe aleea Coposu, Ildiko, te invită sub pretextul că”ați câștigat trei ședințe cu lampa UV, gratuite”care fapt costa 500 de lei, lampă care, te tratează de orice boal, și o consultație cu un aparat de JUCĂRIE făcut din câteva bucăți de plastic și două fire, care îți depistează ce boală ai…

După ce lampa minune ”tratează” toate bolile, un alt consilier se oferă să o vândă bietului om! Defapt asta este și afacerea! Doar 800 de euro costă aceea lampă minune și în câteva minute, printr-o bancă, din apropiere e ca și cumpărată. Dacă pensionarii nu se descurcă singuri pentru a lua credit pentru lampă, sunt conduși de unul din excroci la banca de lângă, unde au un om care le rezolva excrocheria până la capăt ( bineînțeles are și el partea lui ).

Bieții bătrâni își dau seama abea după câteva luni, când din pensia lor de 300-400 sute lei, că au fost păcăliți.

Dacă afecerea cu lampa a dat de bănuit într-un final, băieții s-au reprofilat pe saltele magnetice. Aceași Mărie, cu altă pălărie.

Cel mai popular produs pe care vor să-l vândă, este o saltea cică magnetică care te scapă de orice boală numai că acsta costă undeva la 1500 de euro. Nu este nici o problemă, că baieții sunt așa de bine înfipți încât au prin bănci câte un angajat care rezolvă creditul în cel mai scurt timp.

Halooo, organe adormite ! Luați măsuri si tratați-vă și voi cu salteaua minune, până nu înțepeniți pe scaune în birouri de atâta nepăsare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente