joi, mai 30, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Gropi, gropi și nesimțire

Coș cu VIPere – Gropi, gropi și nesimțire

Din ciclul, dacă Sătmarul ăsta n-are noroc, să nu aibă până la capăt.
Suntem deja imediat la mijlocului anului iar drumurile din municipiu arată ca după invazia Armatei Roșii, chiar și acolo unde câtuși de puțin s-a mai cârpit ceva, s-au distrus alte lucruri.

Din păcate, nu de fiecare dată atunci când sunt plombate drumurile se lucrează așa cum ar trebui. Spre exemplu pe unele străzi, în urma plombării a fost distrus chiar și spațiul verde, intenționat.
Muncitorii au aruncat tot materialul rezultat din decopertare pe spațiul verde și acolo l-au lăsat câteva zile. La final, l-au ridicat de acolo, dar au lăsat urme serioase.

La capitolul calitate, se poate observa foarte ușor că podul Golescu, cu toate că a fost cârpit nu demult, deja e pur și simplu distrus.
Dacă mergem pe celalalt pod, care a fost reabilitat cica, complet, cu toate că e foarte ușor să observi cum asfaltul a cedat în multe locuri pe carosabil iar trotuarele sunt aproape impracticabile, nimeni nu pare să ia niște măsuri serioase înafară de câteva declarații de presă care sunt fix ca frunza-n vânt.
Lăsăm podul și mergem în cartierul Micro 17, mai exact pe Independenții. Vai ! Zici că ai ajuns la Dakar, carosabilul este perfect pentru o cursa off road. Da chiar așa?
Chiar în halul sunt tratați bieții sătmărenii? De ce nimeni nu face nici un protest acum, unde sunt politicienii cu gurile până la urechi?
Asta e, încă o dată dăm dovadă de prea multă indulgență, ba chiar de prostie și indiferență.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente