Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere: La factură DA, la servicii BA!

Cos cu vipere: La factură DA, la servicii BA!

cos cu vipereTrecerea dintre ani pentru mulți locuitori din județul Satu Mare a fost un calvar… Aici vorbim strict de orașul păstorit de Jenő-baci, care dea lungul mandatului, a ”inițiat” fel de fel de proiecte, unele mai ineficiente, decât altele! A distrus fauna orașului, și-a tras în ”gașcă” traficanți de țigări și alți pinioni care îl mai ajută ”la una, alta”!

Dar lăsând ”reklama” la o parte și analizând cele trei zile în care careienii au crezut că s-a întors, Ceaușescu… parcă am viziona un film cu proști, dat în reluare trei zile dea rându’! De ce?! Nu căutăm vinovați pentru-că nu vom găsi, desigur fiecare aruncă pisica moartă în curtea celuilalt, iar cu diferite texte… afirmăm că ”totul va fii bine… mâinile în aier și spune cu mine”… […] Adică, nepăsarea, indiferența și prostia umană a dat în clocot și a ieșit la iveală fix la trecerea dintre ani!

Jenő șăfu păstă Carei afirmă că, defapt știa că sunt probleme, iar cablurile electrice subterane sunt cam de pe vremea ”majoratului său”, iar de când este el în funcție nu i-a trecut prin minte să inițieze un proiect alături de Electrică Transilvania Nord, să vadă cam cum stă treaba… și incetul… cu încetul, schimbau toate cablurile subterane… că har Domnului, facturile de electricitate au o valoare că de multe ori poți ”juca cu ele la bursă”!

Baiu’ mare este că, zvonul s-a dus până la București, iar Buda (nu va gândiți la altceva), directorul tehnic al Electrică Transilvania Nord i-a făcut cu ”ou și cu oțet” pe cei responsabili din zona Careiului! …Și după ce urechile Ministrul Energiei au fost iritate de acest scandal  mai de toată mass-media centrală, a afirmat, sus și tare că, săptămâna viitoare va trimite ”corpurile de control în zona” și after… vor cădea câteva capete! Suntem tare curioși să vedem despre ce capete este vorba…!

Careienii sunt bucuroși că s-au întors în civilizație… unii pregătesc procese împotriva celor de la electrica, pentru-că mai multe aparaturi electrice, centrale termice  s-au ars în timpul oscilației electrice! Și uite așa timp de câteva zile orașul Carei a fost pe toate posturile tv prezentat… ca ”vai de capul lui”!

Careienii mai au timp să se gândească foarte bine pe viitor… în ce ”pătrățică” vor pune ștampila!

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente