Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Lacul Cubic = jeg, mizerie și moloz

Coș cu VIPere – Lacul Cubic = jeg, mizerie și moloz

cos vipere

Poate una din ce mai uitată zona din municipiul Satu Mare este aceea a lacului Cubic, loc în care mizeria, infecția, mortăciunile și gunoaiele sunt la ele acasa.

Acel lac, cu puțină muncă ar putea deveni o oază de odihnă și agrement pentru cetățenii sătmarului. În timp ce domnii de la primărie se ocupă cu alte lucruri poate nu char atât de importante, acea zona stă în agonie și produce mizerie și mirosuri greu de suportat.

Colac peste pupăză, firma responsabilă cu curățenia în municipiu ( curățenie care lasă foarte mult de dorit ), în loc să contibuie la igienizarea zonei, depozitează diferite gunoaie și moloz acolo, ba mai mult chiar și apa cu rahat din vidanje tot în lac ajunge. Se pare că cei de la primărie sunt surzi, muți și aproape orbi, pentru că nu vad ce se întâmplă în acea zonă.

Vine din nou vara, iar căldura combinată cu apa plină de dejecții, gunoaie și moloz, va emana un miros puternic care îi va teroriza pe locuitorii din acea zonă.

Ar trebui acordată puțină atenție lacului, daca tot suntem tari și ne batem în piept că garajele demolate erau pline de mizerie și șobolani. Locuitorii din partea aceea a cartierului Solidarității duc o luptă crâncenă pentru a rezisa mizeriei de acolo.

Dacă-i oraș european, să vedem fapte !

florisal

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente