Acasă Cosul cu vipere Cos cu ViPere: Mulțumim din inimă, UE !

Cos cu ViPere: Mulțumim din inimă, UE !

cosvipereDe abia căzusem din copaci și dacă nu veneai tu, muream proști. Tu ne-ai învățat cum se taie porcul ca să nu sufere, cum se fac cârnații fără carne, doar din șorici și E-uri, pâinea cu mult aer, laptele fără gust și miros că, dacă-l bei cu ochii închiși, zici că-i apă.

Tu ne-ai învățat cum se face smântâna cu 12% grăsime. Restul ce-o fi? Probabil lapte închegat cu cheag ca să nu fie acră și asta explică de ce când o pui în ciorba fierbinte, în loc să se împrăștie, se coagulează. Nu mai găsești smântână care bătută să devină frișcă. Păi da, acum există frișcă artificială ca spuma de ras.

Tu ne-ai învățat cum se face untul fără miros, cu 25% grăsime (restul ce dracu’ o fi, săpun?) Tu ne-ai învățat că brânza țăranului fiind făcută în condiții neigienice, e toxică, iar a ta e sănătoasă pentru că conține fibre vegetale (ce or fi căutând acolo?) N-are nici miros, nici gust. E ca o cretă udă.

Îți mulțumim că ne aduci mere care nu se strică luni de zile, oricât de lovite ar fi. Ale țăranului au viermi, ale tale nu. Oare de ce? Nu cumva nu sunt mere, ci otrăvuri? Îți mulțumim că ne-ai învățat țăranii cum se fac roșiile frumoase, fără gust și care scârțâie-n dinți.

Tu ne-ai învățat că zahărul din sucuri se poate înlocui cu aspartam, un cancerigen mai ales pentru creierul copiilor. Ne mirăm că se nasc copii cu diverse malformații. Mafia globală în care este părtaș și România, ne reduce media de viată. Ne aducem aminte, cum bunicii noștri, mâncau slănină zilnic și nu aveau trebă cu colesterolul… Acum dacă nu mancăm acea slanină injectată din import ne imbolnăvim, cum să mancam noi produsele tăranului… Tăranul trebuie îngropat de viu… că face concurență produselor de gumă și plastic din UE!

Și câte și mai câte nu ne-ai învăța tuh’ UEt! Îti mulțumim că ne-ai dat (m)UE!

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente