Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere: ''Nu răspunzi la esemes!''

Cos cu vipere: ”Nu răspunzi la esemes!”

cos vipereO metodă foarte actuală de înșelătorie a statului, că TransUrbanul e plătit din banii noștrii ai cetățenilor, se derulează zilnic cu cunoștințele conducerii, fără ca cineva să intervină. De ce?! Pentru că a fost implementat fără cap și judecată! Așadar… De când a fost lansat la Satu Mare sistemul de achizite prin SMS a biletelor de autobuz, doar puțini sătmăreni au apelat la acest serviciu. Bujorică fostu’ șofer a lu’ Mirciu, actual directoraș, se tot laudă, ce mare afacere a făcut el, când colac peste pupăză, afacerea nu-i deloc profitabilă în comparație cu investiția… Acuma vă întrebați care investiție și de unde au venit banii, nu? Ei bună întrebare, probabil mulți sătmăreni vor să afle…!

Deși la lansarea ”sistemului” s-a precizat că toate informațiile privind noul sistem de achiziție a biletelor prin SMS vor fi afișate în autobuze și în stații, astfel de informații pot fi văzute cu mare dificultate – din cauza amplasării lor – doar în stațiile de autobuz, pe ici pe colo! Sătmărenii au o oarecare reținere să trimită S.M.S.!

Acest sistem se poate fraudă, potrivit controlorilor, foarte ușor și cu imaginație… ”Adică, călătorul stă frumușel în spate, iar când vede controlorii, trimite rapid s.m.s … să își cumpere bilet! În cazul în care nu urcă controlorul pe acea ruta… se numește pierdere, aici e mai comod decât să cumperi bilet și să te îmbulzești să-l compostezi la vederea ”bokterilor”!

Deci e clar că ”sistemul” e unul bun, dar prost manageriat și aplicat pe o piață ne studiată în prealabil. Că doar o fo’ musai să facă și soferașul nostru ceva după învestirea în funcție că prea mult a stat  ”în dreapta tatălui” …și ”miau, miau”!

Articolul precedentD’ale primăriei Carei.Un nou episod
Articolul următorPSD în tranșee
- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente