vineri, aprilie 12, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Sat(u) Mare dezordine și mai mare

Coș cu VIPere – Sat(u) Mare dezordine și mai mare

Mai este puțin și primăvara se va reîntoarce pe meleagurile sătmarului și asta este foarte bine, deoarece spațiile verzi ale micului Sat mai Mare vor atrage sute de vizitatori. Cu gândul la valul de turiști ce va năvăli în orașul nostru, odată cu venirea primăverii, toată lumea face pregătiri. Așa cum ne-au obișnuit în fiecare an, oficialitățile fac planuri și promisiuni iar oamenii se fac că le cred și se roagă pentru o minune. O minune foarte mare ar fi refacerea platoului din Centrul Nou, unde după cum se știe au loc toate manifestările de mare anvergură din oraș, probabil că de la atâta muzică și mici a avut de suferit și pavajul ( s-au mai auzit cazuri în care micii au provocat indigestii).
În caz că nu sunt fonduri, acest spațiu, se poate transforma fără investiții într-un spațiu adecvat pentru sporturile extreme, deoarece găsești de toate: gropi, denivelări de toate felurile, crăpături, porțiuni surpate etc. ). Altă atracție o pot constitui, urmele de ulei care decorează tot pavajul centrului nou, turiștii fiind îndemnați să își folosească imaginația și să spună cu ce seamănă.
O mare bucurie pentru amatori o poate constitui și traseul printre mașinile parcate pe platou care sunt menite să desfete ochii trecătorilor și a vizitatorilor orașului. Să îi felicităm pe edilii noștri pentru ideea genială de marketing. Turiștii vin, se plimbă prin Centrul Nou și văd afișate ca la expoziție mașinile edililor, așa încât rămân plăcut impresionați de prosperitatea care domnește în acest Sat mai Mare .

1 COMENTARIU

  1. Subscriu la acest articol,ne-o meritam „O mare bucurie pentru amatori o poate constitui și traseul printre mașinile parcate pe platou care sunt menite să desfete ochii trecătorilor și a vizitatorilor orașului. Să îi felicităm pe edilii noștri pentru ideea genială de marketing. Turiștii vin, se plimbă prin Centrul Nou și văd afișate ca la expoziție mașinile edililor, așa încât rămân plăcut impresionați de prosperitatea care domnește în acest Sat mai Mare .”, am citat din articol.Un adevar urat,care te face sa-ti cauti un alt loc sub soare.

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente