Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Supermarketuri hoțomane

Coș cu VIPere – Supermarketuri hoțomane

cos vipere

Multe magazine se plâng în ultima vreme ca sunt înșelate de anumiți clienți prin diferite metode. De la metoda în care îi da vânzătoarei o sumă și pe urmă declară că i-a dat o sumă mai mare, și până la cea în care pur și simplu mănâncă produsele în interiorul magazinului înșelătoriile sunt în floare.

Despre aceste excrocherii toată lumea vorbește dar, cum că magazinele înșeală clienții mai rău ca la ușa cortului nu prea se discută. Un produs de pe raft costă atâta iar când ajungi cu el la casă ai neplăcuta surpriză ca vânzătoarea să iți ceară dublu prețul lui.

Și, vorba aia daca ai nevoie de el, nu mai te întorci înapoi să il pui pe raft sau să alegi altul. Această metodă este foarte des practicată în supermarketurile și hipermarketurile din Satu Mare.

O metodă bună de a face evaziune fiscală, este aceea în care la raft ți se afișează un preț de exemplu: 6,95 lei, iar la casă tu vei plăti evident 7 lei, restul de 5 bani bineînțeles că nu îi mai primești înapoi și automat rămân în conturile magazinului. 5 bani nu este o sumă mare, dar dacă socotești că pe zi într-un supermarket intră sute de persoane suma este una destul de frumușică, o mai înmulțim cu zilele dintr-o lună sau zilele dintr-un an și ne dă o grămadă de bani.

Dacă cei de la așa zisa anti-fraudă, vor scormonii pe unde chiar este cazul ar avea ce găsi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Incident mortal la Luna Șes! Un bărbat a decedat iar două tinere sunt în stare foarte gravă

Un incident mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi la...

Imagini dramatice cu sărmanii Sătmarului. Se ascund de ger pe unde pot

Zeci de sătmăreni fără un adăpost de-asupra capului trec prin momente de nedescris în aceste zile când temperaturile...

Grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” – organizații...

Comentarii recente