Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Tuning-uri de prost gust

Coș cu VIPere – Tuning-uri de prost gust

cos vipere

Există oameni care se laudă c-au permis de ani de zile și-n continuare tot nu știu că marca mașinii, puterea motorului și dotările sunt irelevante.
Important e ce-i faci ca s-o faci a ta. Acele mici reglaje fine care metamorfozează radical orice vehicul într-o bestie pe patru roți, iar pe tine te transformă automat în șeful șoselelor și bineînțeles accesorile tuning cumpărate de la Piața de Vechituri cu 10-15 lei.
Abțibildurile cu găuri de gloanțe apărute multe mașini din micul nostru oraș zis Satu Mare, varianta mult mai discretă a abțibildurilor cu o mînă tatuată care iese prin portiere și îndoaie tabla, abțibildurile cu găuri de gloanțe sînt un indiciu clar al personalității aventuroase a șoferului, care nu se dă înapoi de la confruntări armate cu personaje din desenele animate.
Paravânturile de la geamuri – Simbolul suprem al șoferului profesionist, paravânturile sînt elementele aerodinamice care fac diferența între o rablă puturoasă și un bolid fioros. Posesorul de mașină cu paravînturi nu se teme de nimic. Poate să fumeze în mers cu geamul întredeschis, poate să fumeze pe loc cu geamul întredeschis, poate să arunce chestii din mers cu geamul întredeschis, poate să facă absolut orice-i trece prin cap cu geamul întredeschis, pentru că e un nebun curajos care știe ce vrea de la viață și nu se teme să trăiască clipa.
Abțibildul cu Sindicatul Polițiștilor lipit pe parbriz – Cireașa de pe tort și totodată piesa fără de care mașina s-ar dezintegra, abțibildul cu SED LEX, cumpărat cu 10 lei din piață, garantează posesorului imunitate absolută în fața tuturor legilor țării, inclusiv legile bunului-simț, care te mai împiedică uneori să parchezi ca un dobitoc în mijlocul intersecției. De asemenea, așa cum toată lumea știe, cuplat cu zece cruciulițe agățate de oglindă, abțibildul cu Sindicatul Polițiștilor transformă automat orice vehicul într-unul invincibil care poate călători lejer între dimensiuni, fără să semnalizeze nici măcar o dată.
Astea sunt cânteva mărunțișuri care le poți găsi pe mașinile șmecherilor din Satu Mare și care se înmulțesc pe zi ce trece.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente