29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăCosul cu vipereCos cu Vipere: ''Urban&Trans-Company se modernizează''

Cos cu Vipere: ”Urban&Trans-Company se modernizează”

cosvipereSub egida, ”Pute, pute da-i călduț”, firma sătmărenilor cu multe autobuze, ”Urban&Trans-Company”, a anunțat că a început montarea de sisteme de protecție suplimentare pentru călătorii care circulă cu autobuzele în această vară. Astfel, fiecare vehicol va avea un senzor de transpirație, care va permite căderea măștilor cu oxigen când mirosul devine insuportabil.

Procedura este aceeași ca și în cazul depresurizării cabinei, mai intâi călătorii își vor pune masca proprie și abia apoi copiilor sau pasagerilor de lângă care sunt deja inconștienți de la miros. Sub scaune vor fi montate veste de salvare, în cazul în care valul de transpirați depășește mânerul ușii sau plouă afară. 

În cazul în care circulați cu pensionari sau oameni în vârstă care țin toate geamurile închise în autobuz, să nu tragă curentul sau să nu se depresurizeze cabina, șoferul va avea grijă ca înainte de fiecare stație să le spună călătorilor care stau pe scaune să-și pună capul între picioare și să aștepte calmi venirea stației în care doresc să coboare. Rămâne de clarificat la automatele de bilete, care oricum nu funcționează, vor apărea setări noi, gen, bilet dus + extra, bilet dus-întors full-extra și la finalul tranzacției, opțional, ”Dorești să lași de o cafea”? 

PS: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente