29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareCosmin Rațiu a trecut la ALDE. “Am renunțat la haos, degringoladă și...

Cosmin Rațiu a trecut la ALDE. “Am renunțat la haos, degringoladă și la lipsă de disciplină”

alde-satu-mare-1

Duminică, 24 aprilie Cosmin Rațiu a declarat că s-a alăturat echipei ALDE pentru al susține pe Adrian Ștef la Primăriei Satu Mare.

“Am renunțat la haos, degringoladă, la lipsă de disciplină la lipsă de respect și am ales ordine, disciplină, seriozitate, încredere. Probabil avem în față viitorul primar al municipiului Satu Mare. Tot ceea ce ține de mine, de priceperea mea, atât în domeniul medical, în domeniul adminsitrativ, business, va fi direcționat în această perioadă către sătmăreni și către obținerea unui număr mare de consilieri și obținerea funcției de primar de către dl. Adrian Ștef”, a declarat Cosmin Rațiu.

Alături de Rațiu,echipei ALDE s-au alăturiat Mihai Huzău, Teodor Curpaș și Gheorghe Strâmb.

El a precizat că a ales colaborarea cu Adrian Ștef deoarece are convingerea că va sprijini proiectele pentru care luptă de mai mulți ani.

“Decizia pe care am luat-o de a accepta o colaborare și o conlucrare, a fost modul de abordare a sătmărenilor. Cu d-na Marcela Papci am avut o conlucrare foarte bună pentru Consiliul Local, am avut proiecte comune, acele proiecte cu cabinetele școlare care nu au fost realizate, deși primarul în funcție este medic. Am avut acele proiecte cu acea clinică medicală socială care să se adreseze persoanelor cu veniuri medii și mici, adică să avem un punct în care sătmărenii să fie înscriși pe o listă a medicilor de familie să beneficieze de analize gratuite atât din partea medicilor de familie cât și din partea specialiștilor. Este un proiect la care eu țin mult și sunt convins că în momentul în care dl. Adrian Ștef va deveni primarul municipiului Satu Mare va sprijini aceste proiecte. Punctual, în timpul campaniei vom dezvolta tot ce ține de proiectele noastre în domeniul medical și pe domeniul social”, a declarat Rațiu.

El a ținut să precizeze să a renunțat la lipsa de viziune din interiorul PNL

“Am renunțat la lipsă de disciplină și viziune în favoarea unei direcții noi a municipiului Satu Mare. Aveți în față o echipă de oameni care a dovedit că pot să facă treabă atât pentru ei în zona de profesie, liberală cât și pentru semenii noștri”, a punctat Rațiu.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente