Coș cu VIP-ere – Țepe și pericol la barieră

Publicat la data de1 iunie 2015 » 889 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

cos vipere

Pericolul de la trecerile la nivel cu calea ferată pândește din cauza indiferenței autorităților și, asta ne referim la întreținearea și la curățenia vegeteției care împiedică vizibilitatea.

Aceste treceri semnalizate cu crucea Sfântului Andrei au ajuns o adevărată ruletă rusească pentru conducătorii auto. Cu alte cuvinte, din cauza lipsei vizibilității, aceștia își riscă viața când trec peste calea ferată. Deocamdată, șoferii au avut noroc, neînregistrându-se niciun accident rutier la aceste treceri de cale ferată. Ar fi bine ca cei de la CFR sau de la firmele care le administrează să înceapă cât mai rapid curățarea vegetației luxuriante. Asta până nu va fi prea târziu. Nu de alta, dar în fiecare zi de întârziere se poate produce vreo tragedie. Iar ulterior degeaba se mai caută vinovații după ce una sau mai multe persoane își pierd viața sau sunt grav rănite.

Tot la bariere ai parte și de păcăleli. La trecerea de la Botiz, câteodată aștepți aproape o jumătate de oră, în urma ta se formează o coadă de câțiva kilometri. Stai, că doar ce-i putea face, nu-i trece pe sub barieră, să vină “Juji” și să îți modeleze puțin mașina.

Până aici totu-i bine, doar că uneori bariera se închide, bariera se deschide și poți să îți continui drumul fără ca vreun tren să fi trecut în timp ce bariera era închisă, deci ai luat-o, cum se spune prin cartiere….

Pănă data viitoare, Atenție la Tren ! ( poate aveți norocul să apară și să-l vedeți ).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.