Mari gheșefturi de la Piața Mică

Publicat la data de25 noiembrie 2013 » 1028 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Lucrările de modernizare ale Pieței Mici au scos la iveală o seamă de măgării care poartă urma copitei troglodeanului.

În pioasa zi de 1 noiembrie, tăt orașul jele, că doar era ziua morților, numa Glody chefuie la barul din Piața mică, fericit că urmau să se scoată din piață 30 de mese metalice, pentru casare.

De ce era fericit? Pentru că spera astfel să se șteargă orice urmă a fărădelegilor. În fapt, producătorii de la mese plăteau chirie dar nu aveau niciun fel de contract și nu primeau nicio chitanță. Ghiciți cine înhăța banii?

Este vorba despre o gaură de sute de milioane de lei, dar poate ne spune mai exact cum stau treburile doamna contabilă șefă, fosta soață a uriașului piețar.

În orice caz, un control adevărat ar putea scoate la iveală multe și nu tocmai mărunte gheșefturi de tip piață și târguieli ascunse.

Lucrările s-au oprit deocamdată, din lipsă de fonduri, dar poate că dacă banii ar fi ajuns în vistieria Administrației Piețelor și nu în buzunare secrete, atunci lucrările ar fi fost deja încheiate, dar așa…

Bieții producători nu au curajul să spună nici pâs, pentru că nu pot dovedi în niciun fel calitatea de chiriaș, din moment ce nu au vreo țâdulă.

Noi scriem de luni de zile, iar materialele noastre vor constitui într-o bună zi o probă importantă, și atunci nu știm cum se vor scoate șefii care nu reacționează în niciun fel!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.