Acasă sus Credite BERD pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare

Credite BERD pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a avut luni, 26 august, o întâlnire cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Delegația a fost formată din Daniela Leonte, director department Eficiența Energetică Tractebel Engineering, Mădălina Balaca, manager operațiuni Tud Business Consulting,  Daniel Hesse, international know- how-transfer, Berliner Energie Agentur, Miruna Gala, associate banker BERD, Anca Melinte, associate Tuca Zbarcea Asociatii, Bogdan Anton, senior consultant, Tactebel Engineering.

La întâlnire au participat și specialiști din cadrul aparatului propriu al primarului: viceprimar Dr.Roca Radu, manager public Dan Băbuț, director economic Lucia Ursu, șef serviciu juridic Mihaela Racolța, șef serviciu achiziții Mihaela Manoliu și alții.

Scopul întâlnirii a fost analiza posibilităților de implementare a unor proiecte de dezvoltare în municipiul Satu Mare prin creditare BERD.

S-a pus în discuție posibilitatea reabilitării, modernizării și extinderii iluminatului public cu scopul eficientizării consumului de energie electrică în municipiul Satu Mare.

Un alt subiect abordat a fost reabilitarea termică și energetică a unităților de învățământ precum și opțiunile financiare în cazul implementării proiectelor.

Reprezentanții BERD se vor deplasa pe teren în cursul zilei de marți și miercuri pentru a analiza situația existentă și pentru a studia posibilitățile de creditare și implementare a proiectelor propuse.

- Advertisment -

Cele mai populare

Din iubire nesfârșită faţă de om…

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un prilej de întărire a comuniunii, de întrajutorare și de fapte de milostenie, care sunt roade ale dreptei credințe, mărturii concrete...

Guvernul Cîțu a depus jurământul

Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR, condus de Florin Cîțu, a trecut de votul Parlamentului. Au fost 260 de voturi pentru și...

Condiții de călătorie în Marea Britanie după 1 ianuarie

Românii vor putea intra în Marea Britanie pentru șederi de scurtă durată, adică în scop turistic sau în vizită, pentru o perioadă...

Vitamina D, esenţială pentru imunitate

Vitamina D ne ridică moralul, dar ne întăreşte şi imunitatea, ferindu-ne de viroze şi alte infecţii respiratorii. Însă nivelul acestei vitamine poate...

Comentarii recente