Acasă Locale Stiri Satu Mare Criminal care și-a omorât mama condamnat la 12 ani de pușcărie

Criminal care și-a omorât mama condamnat la 12 ani de pușcărie

Gheorghe Nichita, bărbatul din Odoreu care și-a ucis mama în primăvara acestui an (2014), a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 12 ani de pușcărie. Sentința a fost atacată cu apel de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Bărbatul și-a omorât mama, o femeie în vârstă de 81 de ani, în seara zilei de 9 mai. Cei doi s-au certat din cauza averii pe care bătrâna vroia să o împartă între cei doi copii ai săi, însă Gheorghe Nichita nici nu vroia să audă de așa ceva. În seara zilei de 9 mai, acesta s-a îmbătat, și în urma unor certuri și-a omorât mama.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit într-una din încăperile casei în care victima locuia împreună cu fiul său. Cel care a făcut „descoperirea” a fost chiar criminalul care apoi s-a dus la vecini să-i anunțe că și-a găsit mama moartă în casă și că lucrurile toate erau întoarse. Oamenii au sunat imediat la „112”. La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță și Poliție însă medicii nu au mai putut salva viața victimei.

În urma cercetărilor efectuate toate indiciile au condus spre fiul femeii decedate ca fiind posibilul criminal. A doua zi după săvârșirea crimei, Gheorghe Nichita a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiași zile magistrații Tribunalului Satu Mare au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit soluției date de magistrați, Tribunalul Satu Mare „Condamnă inculpatul la o pedeapsă de 12 ani închisoare și interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 al.1 lit.a) și b) pe o durată de 5 ani”. Sentința a fost atacată cu apel de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente