Acasă interviu Jurnal Interviu cu Toduț Teodora Nicoleta: ”După părerea mea acela este om, care...

Interviu cu Toduț Teodora Nicoleta: ”După părerea mea acela este om, care ar fi putut fi rău și nu a fost!”

page2Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?
Mă numesc Toduț Teodora Nicoleta, și am 23 de ani. Sunt în zodia balanța. Am absolvit facultatea de medicină generală, specializarea asistent medical generalist.  Sunt o persoană energică, impulsivă și ador adrenalina, fără de care nu îmi văd viața. Fiind o fire realistă, nu prea mă mai miră nimic, am avut “norocul” să cunosc toate fetele oamenilor. Cu timpul am învățat să nu am așteptări de la nimeni și să nu depun eforturi pentru a le dovedi oamenilor cum sunt. RESPECT PE CINE MĂ RESPECTĂ!

Nu pot să fiu o persoană prefăcută și lingușitoare, de aceea nu prea stau persoanele lângă mine, nu suportă să fie puși în față oglinzii, vor doar să le spui ce vor ei să audă! Sunt puternică, pentru că am simțit pe pielea mea că nu răzbești în viață altfel!!! Îmi place să zic ”oare de ce am făcut asta” în loc să zic ”ce ar fi fost dacă făceam asta”. Nu stau prea mult să mă gândesc la un lucru, fac ce simt pe moment și cum cred eu că este bine, prefer să gresec pentru că nu am știut, decât să greșesc pentru că am ascultat de alții! Sunt destul de încăpățânată dar știu să las de la mine când trebuie!!!

todut teodora nicoleta (23)Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
Pentru mine, băiatul ideal ar fi acela care știe să se poarte, să aibă cei 7 ani de acasă și să respecte! Să fie atent la tine, să știe să te “citească” atunci când vrei să fii singură sau când ai nevoie de o îmbrățișare și un “totul va fi bine”. În ziua de azi, cam toate fetele aleagra după băieți cu funcții, bani, mașini dar uită că toate astea trec și rămâne acel om care le iubește!

Cum comentezi expresia ,,să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare?
Noblețea și reputația omului rezultă din atitudinea și comportamentul acestuia în societate, ceea ce înseamnă că rangul și titlul în societate poate fi obținut atât prin meritul personal cât și prin cumpărare, din păcate!! În ziua de azi puțini sunt oameni și e de apreciat, pentru că se confundă bunătatea cu prostia, dacă ești bun, nu înseamnă că ești și prost!! După părerea mea acela este om, care ar fi putut fi rău și nu a fost!! Mulți trecători, puțini oameni!

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
Părerea mea este că tinerii ajung să se drogheze pentru că au impresia că așa se poartă, că e “cool” să fi drogat. Asta ține de caracterul fiecăruia dar și de educație. Unii vor să iasă în evidență făcând asta, vor să pară “puternici”, deși nu știu că cei care fac asta sunt defapt oameni slabi!

todut teodora nicoleta (8)Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?
Da, cred!! Cred că toți am avut acel sentiment măcar o dată în viață. Dar mai știu din propria experiență că așa cum vine și pleacă! E vorba desprea o atracție pe moment! Nu durează. După părerea mea dragostea trebuie câștigată, nu oferită oricui.

Ce hobby-uri ai?
Singurul meu hobby este sala de forță! Am încercat multe sporturi până am dat de unul de care să mă țin și de care să nu mă plictisesc! E singurul loc unde mă relaxez și mă desprind de problemele cotidiene! Nu mă văd făcând altceva! Ador ceea ce fac acolo și aș putea face asta non-stop!

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
Ce apreciez eu cel mai mult la un om este sinceritatea, dăruință cu care face lucrurile fără a primi nimic în schimb și bunul simt. Urăsc invidioșii care bineînțeles sunt mulți, orgolioșii, persoanele limitate, ipocriții, lăudăroșii, intriganții, frustrații de care dau la fiecare pas!

Ce înseamnă Negrești-Oaș pentru ține?
Negrești-Oaș este orașul meu natal, parte din sufletul meu! Am “evoluat” împreună! Este locul unde îmi voi găsi părinții, oriunde m-ar purta viață!

todut teodora nicoleta (13)Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din păcate, banii contează foarte mult în ziua de azi.

În funcție de ei ești catalogat în societate.

Deși, nu haina îl face pe om! Fără bani nu ai cum să trăiești!

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
Nuuu, nici vorba!! Noi femeile suntem impulsive și acționăm pe moment, nu că nu am fi în stare să conducem lumea!!

Și totuși să nu uităm, că în spatele fiecărui bărbat de succes, stă o femeie puternică!!

Și vrând, nevrând, noi stăm în umbra bărbaților și noi conducem!!

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri:
Mulțumesc frumos și eu. Un mesaj pentru cititori:  “Faceți ceea ce simțiți că e bine, lumea oricum va critică, oricât ai fi de perfect, un defect o să îți găsească.

Așa că, încearcă să te mulțumești pe ține în primul rând, să fii mândru de tine și de ceea ce ești, iar restul să nu mai conteze ce gândesc!!

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente