joi, februarie 29, 2024
AcasăsusCSL îți urează baftă la examen!

CSL îți urează baftă la examen!

Vineri, 4 octombrie 2013, Cluburile Studențești Liberale (CSL) au demarat  a doua ediție a proiectului ”CSL îți urează baftă la examen!”. Acesta are ca scop stimularea studenților în vederea formării profesionale și dezvoltării personale. Tinerii liberali sunt de părere că generațiile în curs de formare sunt, de multe ori, dezavantajate de mediul social actual, care îi descurajează în realizarea proiectelor pe care aceștia ar dori să le implementeze.

De aceea, cu ocazia debutului anului universitar 2013-2014,  studenții liberali le urează succes candidaților și îi invită să facă parte dintr-o echipă care luptă pentru o Românie mai educată, pentru un mediu academic favorabil studenților și pentru profesionalizarea viitoarei forțe de muncă. Implicarea în mediul politic poate reprezenta o oportunitate pentru cei care își doresc, încă de pe băncile facultății, să reprezinte grupul social din care fac parte și să-și dezvolte aptitudinile în cadrul seminariilor, școlilor sau concursurilor organizate de CSL. La acest eveniment au fost prezenți: președintele CSL Satu Mare, George Negrea, președintele TNL municipiu si Membru în Biroul Național al Cluburilor Studențești Liberale, Robert Laszlo, Perpec Norbert, Crăciun Mihai, Dod Daniel, Ariela Anton și Mirela Munteanu membrii din biroul CSL Satu Mare.

”Ca liberali, vom susține mereu individul și calitățile pe care acesta le are. Studenții, indiferent de facultatea din care provin, sunt resursele cele mai valoroase ale unei țări. În acest sens, consider necesar să ne arătăm sprijinul necondiționat pentru aceștia și să contribuim la formarea lor, atât personală, cât și profesională. Avem toată deschiderea față de tineri și vrem să oprim migrația acestora către alte țări, arătându-le că și în România gândirea studenților se poate reflecta în mediul politic, economic, social și cultural.”, a declarat George Negrea, președintele Clubului Studențesc Liberal Satu Mare .csl (2)cslDSC_0281

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente