marți, mai 21, 2024
AcasăSportNationalRemiză prețioasă pentru Pandurii în Portugalia

Remiză prețioasă pentru Pandurii în Portugalia

Gruparea gorjeană a încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul de aseară cu Pacos Ferreira.În ciuda rezultatului de egalitate obținut la Guimaraes, formația română nu a făcut un meci strălucit. După 0-1 pe teren propriu în primul meci, cu Dnepr, Pandurii a început mult mai bine duelul din Portugalia, deshizând scorul rapid, prin Momcilovici, care a profitat de o greșeală copilărească a lusitanilor.

Gorjenii au decis apoi să facă pasul înapoi, cu toate că Pacos Ferreira nu reușea să le creeze deloc probleme. Portughezii au prins curaj, iar după mai multe ocazii ratate, Rui Miguel – fost jucător la Astra Ploiești – a stabilit scorul final în debutul reprizei secunde.

Gruparea Pandurii a trecut pe lângă victorie în finalul meciului, însă Distefano și Buleică nu au reușit să înscrie în poarta lui Felipe.

Este primul punct în Grupa E cucerit de echipa română, care ocupă locul 3 în clasament, la două „lungimi” distanță de Dnepr. Ucrainenii au pierdut aseară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața liderului Fiorentina, italienii având șase puncte după două etape.

Pentru echipa lui Cristi Pustai urmează două dueluri cu gruparea din Florența.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente