29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareCu rable din Ungaria se fac lucrările Masterplanului Apaserv din Carei

Cu rable din Ungaria se fac lucrările Masterplanului Apaserv din Carei

camion-apaserv-ungaria

Cu 25 de zile înainte de termenul de încheiere a lucrărilor Masterplanului Apaserv SA de extindere  a rețelei de apă și apă uzată, cofinanțat de Uniunea Europeană, au fost demarate lucrările  pe strada Constantin Mille  iar în capăt se construiește un punct de captare a apei reziduale, potrivit celor declarate de ingineri.

Camioanele unei firme din Ungaria sunt de-a dreptul niște rable, dar se pare că pe românii prostuți nu pre îi interesează.

Asocierea SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL  execută lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din municipiul Carei.

Nici la această oră Apaserv nu a pus la dispoziția consilierului local Ciută proiectul tehnic, studiul de fezabilitate sau vreun Buletin de Analiză pentru gradul de tasare.

In timp ce unul dintre ingineri ne asigura de binefacerile implementării  acestui sistem, celălalt  afirma că ar fi adus cel puțin 10 îmbunătățiri acestui proiect dar nefiind autorizat trebuie să vegheze la execuția sa  așa cum prevede proiectul.A și recunoscut că în Ungaria nu așa ar fi fost realizat.

Obiectivul aparatului a surprins   mașini de epocă utilizate la lucrări dar și țevi ruginite ….În lipsa unui diriginte de șantier prezent, care să ofere informații exacte, vă invităm să urmăriți imaginile.

lucrari-apaserv-14carei

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente