Acasă Locale Stiri Satu Mare ”Cupa Școlarilor la Street Dance” prima ediție la Satu Mare

”Cupa Școlarilor la Street Dance” prima ediție la Satu Mare

cupa

Sâmbătă, 14 martie elevii sătmăreni s-au întrecut în pas de dans la ”Cupa Școlarilor la Street Dance”, competiție ce se desfășoară la nivel național și este organizată pentru prima dată la Satu Mare. Trupele câștigătoare vor reprezenta Satu Mare în ”Marea Finală”.

Competiția ”Cupa Școlarilor la Street Dance” etapa județeană a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde în prezența juriului dar și a unui numeros public sătmărean s-au întrecut 8 trupe gimnaziale, 3 trupe liceale și peste 20 de elevi pentru a se clasa pe primele trei locuri ale concursului, asta însemnând drumul spre Marea Finală care se va desfășura în data de 4 aprilie la Bistrița.

Deschiderea oficială a fost făcută de către membrii juriului format din arbitrul internațional de elită hip hop, Cosma Levi Lennon, unul dintre cei mai buni dansatori din România, Kidu și invitatul special din Budapesta, Andras Orosz, fiind unul dintre întemeietorii R3D ONE Dance School. Aceștia, rând pe rând, și-au făcut intrarea pe scenă în pași de dans.

În cadrul concursului au participat elevii de la Liceul de Artă Aurel Popp, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Economic Gheorghe Dragoș, Școala Gimnazială Mircea Eliade, Școala Gimnazială Halmeu, Liceul Tehnologic Ortodox, Liceul Teoretic German, Colegiul Național Ioan Slavici, Colegiul Național Kolcsey Ferenc, Școala Gimnazială Ion Creangă și Colegiul Național Doamna Stanca.

Gimnaziu – trupe:

I.Școala Mircea Eliade

II.Colegiul Național „Mihai Eminescu”

III.Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”

Licee – trupe:

I. Liceul de Arte „Aurel Popp”

II. C.N. „Mihai Eminescu”

III. Liceul Economic „Gheorghe Dragoș”

Battles 1 vs 1 – gimnaziu:

I.Andrei Ardelean

II.Fazekas Gergo

III.Alexandra Berdar

Battles 1 vs 1 – licee:

I.Kajtar Adam

II.Major Vivien

III.Mike Alexandra

Invitați speciali la acest eveniment au fost Estinca ( Stinky) & 2 Shoe Dj Poison iar concursul a fost organizat de Primăria Satu Mare și Black & White – Angels Dance Studio în colaborare cu Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Cupa-Scolarilor-la-Street-Dance-60 - копияCupa-Scolarilor-la-Street-Dance-110 - копияCupa-Scolarilor-la-Street-Dance-269

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente