Acasă Sport Local Dan Gavrilescu a fost exclus temporar din lotul Olimpiei

Dan Gavrilescu a fost exclus temporar din lotul Olimpiei

Conducerea Clubului FC Olimpia Satu Mare a decis excluderea temporară din lot a jucătorului Dan Gavrilescu pe motive de indisciplină și încălcarea regulamentului de regulă interioară.

“E o problemă internă. Noi ne dorim liniște în lot. Nu am luat deocamdată nici o decizie în ce privește excluderea unui jucător din lot. Așteptăm ca lucrurile să se limpezească, să se liniștească de la sine” ne-a declarat Dan Băbuț, președintele Olimpiei.

AGA, Consiliul Director și Stafful tehnic se vor întalni luni, 23 septembrie 2013, de la ora 13.00, pentru a stabili dacă jucătorul va fi exclus definitiv sau nu.
În altă ordine de idei, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11.00, Olimpia Satu Mare va disputa, pe teren propriu, meciul etapei a III- a, a Ligii a II -a la fotbal în compania formației ASA Târgu Mureș. Jucătorii așteaptă suporterii la stadion într-un număr cât mai mare pentru a-i susține. În primele două etape din acest sezon, Olimpia a reușit două rezultate de egalitate. În prima etapă, la meciul împotriva celor de la FC Universitatea Craiova și etapa precendata, în deplasarea de la Reșița, 2-2.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente