sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăSportLocalDan Gavrilescu a fost exclus temporar din lotul Olimpiei

Dan Gavrilescu a fost exclus temporar din lotul Olimpiei

Conducerea Clubului FC Olimpia Satu Mare a decis excluderea temporară din lot a jucătorului Dan Gavrilescu pe motive de indisciplină și încălcarea regulamentului de regulă interioară.

“E o problemă internă. Noi ne dorim liniște în lot. Nu am luat deocamdată nici o decizie în ce privește excluderea unui jucător din lot. Așteptăm ca lucrurile să se limpezească, să se liniștească de la sine” ne-a declarat Dan Băbuț, președintele Olimpiei.

AGA, Consiliul Director și Stafful tehnic se vor întalni luni, 23 septembrie 2013, de la ora 13.00, pentru a stabili dacă jucătorul va fi exclus definitiv sau nu.
În altă ordine de idei, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11.00, Olimpia Satu Mare va disputa, pe teren propriu, meciul etapei a III- a, a Ligii a II -a la fotbal în compania formației ASA Târgu Mureș. Jucătorii așteaptă suporterii la stadion într-un număr cât mai mare pentru a-i susține. În primele două etape din acest sezon, Olimpia a reușit două rezultate de egalitate. În prima etapă, la meciul împotriva celor de la FC Universitatea Craiova și etapa precendata, în deplasarea de la Reșița, 2-2.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente