29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePDL-iști îi răspund primarului Coica

PDL-iști îi răspund primarului Coica

După ce în cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri, 18 septembrie, primarul municipiului, reședință de județ, dr. Dorel Coica a răspuns întrebărilor formulate de președintele Organizației Județene, respectiv municipale a PDL Satu Mare, Petre Mureșan și Claudiu Ardelean, aceștia din urmă au trimis pe adresa redacției noastre următorul drept la replică. În continuare vă redăm textul integral al comunicatului de presă formulat de cei doi lideri PDL:

„Demagogie și mistificare

Subsemnații Petre Mureșan, președinte al filialei Satu Mare a PDL, respectiv Claudiu Ardelean, președinte al filialei municipale a aceluiași partid, în calitatea noastră de lideri ai opoziției locale, am adresat în data de 14 septembrie (a.c.) un număr de patru întrebări cu caracter punctual primarului în exercițiu al municipiului Satu Mare. Întrebările se refereau la modul în care domnia sa își îndeplinește atribuțiile din fișa importantului post în care sătmărenii l-au ales, precum și la măsura în care acesta și-a respectat multele și generoasele sale promisiuni preelectorale.

Nu am ținut să reamintim toate aceste promisiuni, deoarece în acest caz nu ne-ar fi ajuns câteva pagini de ziar, limitându-ne la câteva chestiuni punctuale. Întrebările au fost cât se poate de concrete și pretabile la un răspuns pe măsură. În loc de aceasta, în conferința de presă care s-a vrut o replică la intervenția noastră, dl. primar a încercat politica struțului sau a surdului, făcând ureche șută la întrebările noastre și îngăimând niște propoziții despre minunatele și multele sale realizări în serviciul cetățenilor din Satu Mare. Împreună cu viceprimarii și mai ales, cu inegalabilul city-manager Băbuț, care trudește zi și noapte la bunul mers al treburilor cetății.

Și, întrucât cea mai bună apărare este atacul, am fost etichetați drept un ”trio de aur”(Mureșan, Ardelean și Băbășan) dar și „mincinoși”, în același timp. I-am fi recunoscători d-lui primar dacă ne-ar arăta în ce privință am mințit.

Dacă argumentele noastre nu sunt convingătoare, oricine este liber să constate câte din minunatele promisiuni electorale ale primarului Coica sunt măcar pe cale de a fi lansate, că de finalizare, ce să mai vorbim. Unde sunt proiectele edilitare, izolarea gratuită a blocurilor, miile de locuri de muncă pentru sătmăreni, parcurile tematice pentru tineret, locurile de agrement, cel de al treilea pod, etc., etc.

Credem, de aceea, că singura atitudine pe care edilul ar trebui s-o adopte ar fi să ceara iertare concetățenilor săi pentru balivernele pe care anterior alegerii sale le-a îndrugat.

Petre Mureșan”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente