Acasă Locale Stiri Satu Mare Dan Puric vine la Carei

Dan Puric vine la Carei

Direcția de Cultură și Centrul Cultural Carei îi invită pe toți cei interesați la conferința „Jertfa Unirii noastre”, susținută de cunoscutul regizor și actor Dan Puric, care va avea loc marți, 8 mai, de la ora 18.00, la teatrul din oraș.

Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până joi între orele 09.00 și 17.00, respectiv vineri între 09.00 și 13.00.

Evenimentul se desfășoară în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri.

Dan Puric este un cunoscut actor, eseist, autor și regizor român care a a jucat în teatru, în film și în spectacole de televiziune. A organizat o serie de conferințe extrem de apreciate în întreaga țară.

A promovat în calitatea sa de regizor ideea de spectacol de teatru total, care reprezintă o sinteză a artelor dansului, costumului și mimicii.

A publicat o serie de cărți dintre care amintim: „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn!”, „Suflet românesc” sau „Dulci. Jurnalul unui câine scris de un puric Dan”.

Ultima conferință susținută de Dan Puric la Carei, intitulată „Suflet Românesc” a avut loc în fața unei săli arhipline, în anul 2014.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente