Acasă Locale Stiri Satu Mare Dan Puric vine la Carei

Dan Puric vine la Carei

Direcția de Cultură și Centrul Cultural Carei îi invită pe toți cei interesați la conferința „Jertfa Unirii noastre”, susținută de cunoscutul regizor și actor Dan Puric, care va avea loc marți, 8 mai, de la ora 18.00, la teatrul din oraș.

Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până joi între orele 09.00 și 17.00, respectiv vineri între 09.00 și 13.00.

Evenimentul se desfășoară în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri.

Dan Puric este un cunoscut actor, eseist, autor și regizor român care a a jucat în teatru, în film și în spectacole de televiziune. A organizat o serie de conferințe extrem de apreciate în întreaga țară.

A promovat în calitatea sa de regizor ideea de spectacol de teatru total, care reprezintă o sinteză a artelor dansului, costumului și mimicii.

A publicat o serie de cărți dintre care amintim: „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn!”, „Suflet românesc” sau „Dulci. Jurnalul unui câine scris de un puric Dan”.

Ultima conferință susținută de Dan Puric la Carei, intitulată „Suflet Românesc” a avut loc în fața unei săli arhipline, în anul 2014.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente