Acasă sus ”De la ciolan, la varza”. Conducerea OTPDL Satu Mare a aderat la...

”De la ciolan, la varza”. Conducerea OTPDL Satu Mare a aderat la Miscarea Populară

Conducerea OTPDL Satu Mare a aderat miercuri la Partidul Miscarea Populară Satu Mare, după ce, în prealabil, a demisionat din PDL, informează un comunicat de presă. Redăm în continuare comunicatul PMP.“Decizia a fost unanimă pentru acești tineri, nu au fost invitați, nu li s-a oferit funcții pe “tavă”, au constatat că actuala conducere PDLSatu Mare, nu le mai oferă posibilitatea să se exprime, nu are verticalitatea promisă și nu se mai călăuzește după principiile care au stat la baza partidului. Iar indepărtarea de Traian Băsescu a fost factorul  determinant pentru a lua această decizie.

Conducerea Partidului  Mișcarea Populară  a afirmat foarte clar, că ușile sunt deschise pentru toți cei care sunt onești, corecți, care doresc sa facă o altfel de politică.

Acești tineri au voința de a face lucruri bune pentru semenii lor, s-au „călit” în campanii electorale și au fost primiți în același spirit în care se lucrează în acest partid, de respect fața de membrii acestuia si față de societate, de democrație de jos in sus, deschidere si toleranță. Ei sunt viitorul și trebuie să fie tratați ca atare.  Acum urmează să arate ce pot, să pună umărul la întărirea polului de dreapta, pentru ca împreună să reușim să îndeplinim obiectivele din programul Partidului  Mișcarea Populară. Președinte al Organizației de Tineret a  Partidului Mișcarea Populară Satu Mare este Bianca Erica Racz”.

13 COMENTARII

  1. Auzi acolo: Acești tineri au voința de a face lucruri bune pentru semenii lor, s-au „călit” în campanii electorale și au fost primiți în același spirit în care se lucrează în acest partid,”

    HAI SICTIR MAI…

  2. Iauzi la Mircea cica: Miscarea Populara este partidul viitorului. Mircea esti bine? Partidu asta nu a reusit sa treaca de pragul majei de eroare… dapoi sa deranjeze pe cineva…

  3. Apoi da, mare partid e miscarea populata, toti inapti care sunt pe cale sa zboare dintrun partid , se refugiaza acolo.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Comentarii recente