luni, iunie 17, 2024
AcasăsusDe Paște jandarmii au intervenit pentru aplanarea mai multor scandaluri

De Paște jandarmii au intervenit pentru aplanarea mai multor scandaluri

Jandarmii sătmăreni desfășoară în permanență misiuni de asigurare și restabilire a ordinii și liniștii publice pentru prevenirea infracționalității și stabilirea unui climat de ordine și siguranță publică.

De sărbători, janadrmii sătmăreni au fost solicitați să intervivă pentru aplanarea mai multor conflicte izbucnite în localitățile din județul Satu Mare. De exemplu, luni, 21 aprilie a.c, în jurul orei 15.00,  jandarmii au fost solicitați, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Tătăreștiului din  localiatatea Viile Satu Mare. Ajunși la fața locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit și la  identificarea celor implicați în scandal. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi. Astfel, trei bărbați au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.Și la Tătărești jandarmii au fost solicitați, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit, contex în care un alt bărbat a fost sancționat.

Pentru  asigurarea și menținerea unui climat de  ordine și liniște publică pe perioada sărbătorilor pascale, jandarmii au aplicat 29 sancțini contravenționale dintre care 7 avertismente scrise și 22 de amenzi în valoare totală de 5150 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente