29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăsusUcigașul lui Vivien Dragoș condamnat la 19 ani și 4 luni de...

Ucigașul lui Vivien Dragoș condamnat la 19 ani și 4 luni de pușcărie

Joi, 24 aprilie Tribunalul Satu Mare s-a pronunțat în cazul lui Ovidiu Deteșan, cel care a violat-o și a ucis-o în toamna anului trecut (2013) pe Vivien Dragoș, o fetiță de doar 10 anișori. Sentința pronunțată azi de instanță nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel în decurs de 5 zile de la pronunțare. Sentința Tribunalului Satu Mare a fost pronunțată în lipsa ucigașului care se află în acest moment în arest preventiv.

Pentru infracțiunea de viol, Deteșan a fost condamnat la 8 ani de închisoare iar pentru cea de omor calificat la 16 ani și opt luni și interzicerea drepturilor cetățenești pentru o perioadă de 5 ani, după ispășirea pedepsei. Instanța a contopit cele două pedepse, aplicând sentința cea mai grea de 16 ani și 8 luni de pușcărie la care a mai adăugat un spor de 2 ani și 8 luni, rezultând pedeapsa finală de 19 ani și 4 luni de detenție. Judecătorul Remus Nemeș a declarat că în cazul lui Deteșan au fost aplicate cele mai grele pedepse prevăzute de noul Cod Penal.

Sentința nu este însă definitivă putând fi atacată cu apel în decurs de 5 zile de la pronunțare.

Vă reamintim că în data de 6 octombrie 2013, Ovidiu Deteșan a violat-o iar apoi a ucis-o pe Vivien Dragoș. După săvârșirea oribilei crime ucigașul a pus cadavrul într-un sac de plastic apoi l-a aruncat în lacul Cubic. După mai multe zile de căutări la care a participat chiar și ucigașul, acesta și-a recunoscut fapta, el fiind cel care le-a arătat anchetatorilor locul în care a ascuns cadavrul micuței.

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente