joi, mai 30, 2024
AcasăsusDeclarația lui Nicolae Ciucă în cadrul conferinței TNL

Declarația lui Nicolae Ciucă în cadrul conferinței TNL

Miercuri, pe 8 mai, președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a exprimat, în cadrul conferinței TNL, admirația față de tinerii liberali. Potrivit lui, merită să se numească prima generație născută în era inovației.

Nicolae Ciucă și-a exprimat admirația față de tinerii liberali

Nicolae Ciucă a fost prezent la evenimentul „Europa în fiecare localitate”, organizat de TNL, cel mai important din seria de conferințe pe care tinerii liberali le-au susținut prin toată țara în ultimele două luni. Acesta a optat să rămână în sală, alături de tinerii participanți, în loc să ocupe locul rezervat din față.

Vă apreciez și vă admir, nu doar pentru inițiativa aceasta, ci vă admir ca generație. Sunteți prima generație care s-a născut în libertate, sunteți prima generație care vă dezvoltați cu tehnologia. Aveți acces direct la tot ce înseamnă tehnologie. Sunteți prima generație care intrați în contact direct cu inteligența artificială. Meritați să fiți considerați prima generație, sunteți născuți în era inovației. Noi avem datoria să vă împlinim cerințele ca să putem să vă înmânăm o Românie care să vă îndeplinească așteptările, să creeze condiții si să reducă diferențele”, a transmis el.

Nicolae Ciucă a vorbit despre rolul PNL în Europa și modul în care a reușit să valorifice oportunitățile pe care le oferă România ca stat membru al Uniunii Europene.

Viitorul aparține tinerilor

La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode, le-a transmis participanților la evenimentul TNL că tinerii reprezintă cei mai adecvați purtători de mesaje ai proiectului de construcție a Europei de mâine și că viitorul aparține lor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente