marți, mai 28, 2024
AcasăsusSă fie oare asta noua funcție a lui Klaus Iohannis?

Să fie oare asta noua funcție a lui Klaus Iohannis?

Ce funcție ar putea ocupa Klaus Iohannis? Rareș Bogdan a făcut mai multe declarații despre acest subiect și a spus că președintele ar fi potrivit pentru o funcție importantă în cadrul Consiliului European.

Mai precis, Rareș Bogdan consideră că Klaus Iohannis ar fi potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului European. În opinia liberalului, actualul președinte al României se menține „o figură internațională, cu relații excepționale și sprijin internațional”.

Rareș Bogdan și-a exprimat susținerea pentru Klaus Iohannis

„Este o figură internațională, cu relații excepționale și sprijin internațional, nu doar din partea PPE, ci și din partea grupului Renew, condus de Emmanuel Macron”, a transmis Rareș Bogdan la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele PNL nu a oferit un răspuns direct. În schimb, el a spus că România joacă pe mai multe planuri. Sunt luate în vedere mai multe funcții cheie. Fiind vorba despre:

  • președintele Parlamentului European;
  • președintele Consiliului European;
  • înaltul reprezentant și președintele Comisiei Europene.

Referindu-se la discuțiile despre posibilitatea unui candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidențiale, Bogdan a menționat că acestea vor fi demarate după alegerile locale din 10 iunie, subliniind totodată că PNL dorește să convingă românii că soluția pentru țară este reprezentată de acest partid și de aleșii săi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente