vineri, mai 24, 2024
AcasăsusDelegație a municipiului Satu Mare prezentă la Wolfenbuttel

Delegație a municipiului Satu Mare prezentă la Wolfenbuttel

O delegație alcătuită din 50 de elevi, însoțitori ai acestora dar și oficialități au participat săptămâna trecută la manifestările organizate în orașul Wolfenbuttel din Germania. Vizita delegației sătmărene a fost prilejuită de împlinirea a 40 de ani de încheierea protocolului de înfrățire dintre cele două orașe.

Detalii despre vizita în Germania au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 15 iulie de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și de consilierul local, Gheorghe Pop.

„Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări cultural-artistice și sportive. Noi am mers și cu o formație de dansuri populare, dar și cu scrimeri și baschetbaliști pentru ca tinerii noștri să aibă un schimb de experiență cu cei din Wolfenbuttel. Noi vom primi vizita lor în luna septembrie”, a declarat primarul Dorel Coica.

Cu prilejul vizitei în Germania, cei doi primari, din Satu Mare și Wolfenbuttel, au semnat un document de prelungire a colaborării dintre cele două orașe.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente