joi, mai 30, 2024
AcasăSportLocalDezastru pentru Olimpia

Dezastru pentru Olimpia

 

Olimpia a jucat sâmbătă în deplasare la Sfântu Gheorghe în etapa cu numărul 26 și a pierdut cu scorul de 3 la 1. Un nou rezultat negativ din partea formației sătmărene, care în acest an a reușit doar o victorie, un egal și 2 înfrângeri, începând să apară semne de întrebare, deoarece în iarna echipa antrenată de Bogdan Andone a fost într-un stagiu de pregătire în Cipru.

Deși au fost din minutul 40 cu un om în avantaj, dar și cu un jucător grav accidentat și transportat la spital (Krausz a fost lovit foarte grav de Minciună), Olimpia nu a avut forța necesară de a reveni de la 2 la 1, ba mai mult a mai încasat un gol și se îndepărtează tot mai mult de fruntea clasamentului, ocupând pentru moment poziția a 7-ea. Este incredibil cum în trei etape formația sătmăreană a ajuns de pe locul 2 pe locul 7.

 

Situație incredibilă întâlnit la Sfântu Gheorghe, unde schimbările sunt anunțate de crainic, dar mai întâi se anunță în limba maghiară și doar după în limba română.

 

Cu antrenorul și golgheterul echipei,Silviu Pană, suspendați și cu căpitanul accidentat Olimpia a început prost partida de la Sf. Gheorghe iar în minutul 18 Attila Hadnagy a deschis scorul. Minciună centrează în careul dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri central, mingea se ducea în aut de poartă, dar Duruș are o intervenție surprinzătoare și recentrează din alunecare în fața propriei porți, acolo de unde Hadnagy înscrie acrobatic din 6 metri.

Două minute mai târziu Vasile Pop restabilește imediat egalitatea cu un șut de la marginea careului în stânga lui Fejer. Gazdele au fost surprinse de o fază de atac rapidă a sătmărenilor. Șuta a degajat lung, un olimpist a deviat pentru Kanaloș, care la rândul său a trimis la Pop, iar acesta a șutat decisiv de lângă Dumbravă. Golul este dedicat lui Cosmin Iuhas, căpitanul Olimpiei accidentat grav etapa trecută.

 

După o jumătate de oră de joc, gazdele au din nou o șansă de a înscrie, Huiban scapă în careul Olimpiei, așteaptă prea mult și Ciul intervine în fața mijlocașului chiar în momentul în care se pregătea să tragă de la 8 metri lateral stânga. E corner pentru Sepsi, iar Ursu faultează în momentul săriturii la cap.

În minutul 37 un corner al gazdelor executat de Minciună la care Sebastian Ghinga a reluat liber de la colțul scurt în poarta sătmărenilor și face 2 la 1 pentru Sepsi.

La trei minute de la pasa de gol, Bogdan Minciună intră tare la o minge la mijlocul terenului, Raul Krausz este lovit în genunghiul drept și acuză o accidentare. Arbitrul îi arată roșu direct lui Minciună, iar Krausz primește îngrijiri medicale.

 

 

Cele două echipe au intrat la cabine cu scorul de 2 la 1 pentru Sepsi OSK.

 

În minutul 64, Olimpia are singura ocazie mai periculoasă de gol, Iulian Roșu reia pe spate cu capul și Fejer scoate salvator pe spate, în corner, de sub transversal.

 

După aceea jucătorii formației gazde au pus stăpânire pe joc, chiar și dacă au fost în inferioritate, mai întâi în minutul 68 Manole primește în flancul stâng, fentează în centru și centrează cu dreptul în careu, acolo unde Hadnagy pune latul și trimite pe lângă Șuta.

În minutul 79, Manole bate lovitura liberă de la 23 de metri ușor lateral stânga, trimite plasat către colțul scurt, dar Șuta boxează în lateral.

Cu cinci minute înainte de finalul partidei, Issa trece de doi adversari în fața careului Olimpiei, pătrunde, îl fentează cu o ”bicicletă” pe Onicaș, dar trimite din 13 metri mult peste poartă după ce mingea i-a sărit.

 

Fostul atacand al formației oaspete, Vlad Bujor, actual jucător al celor de la Sepsi OSK a intrat pe teren în locul lui Attila Hadnagy, dar nu s-a făcut prea mult remarcat împotriva fostei sale formații, reușind doar să încaseze un cartonaș galben la doar un minut după ce a fost introdus pe teren.

 

►Sepsi OSK: Fejer – Răduțoiu, I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă – Huiban, Minciună, Ghinga, L. Manole – Issa – Hadnagy (cpt.)

Rezerve: Rusandu – Vl. Olteanu, Jakab, Greu, Bujor, M. Burlacu, Țuțu

Antrenor: Valentin Suciu

 

 

►Olimpia: Șuta – Ciul, Fl. Mureșan (cpt.), Onicaș, Duruș – I. Roșu, Krausz (min.43 Tudoran), R. Rus (min. 61 Daminuță), V. Pop – Ad. Voicu, Kanaloș (min. 46 Erdei)

Rezerve: Anca Trip – Villand, Daminuță, Tudoran, Bura, Faur, Erdei

Antrenor secund: Gabriel Vochin

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente