joi, mai 30, 2024
AcasăDivertismentOpen Wings Studio a fost remarcată de legenda hip hop-ului Buddha Stretch

Open Wings Studio a fost remarcată de legenda hip hop-ului Buddha Stretch

Satu Mare a revenit cu rezultate foarte bune de la Hip Hop International 2017 . Cei de la Open Wings Studio au fost remarcați de legenda hip hop-ului Buddha Stretch încă de la seminariile pe care le-a ținut în cadrul Hip Hop International. La categoria hip hop sub 14 ani a fost o concurență deosebit de mare (90 de participanți înscriși) dar Katocz Vanessa a reușit să se califice în top 4 cei mai buni dansatori , Beres Alexa în top 16 cei mai buni dansatori iar Ardelean Andrei a avut egalitate de puncte cu ocupanții locurilor 15,16 în acest top . Copii au reușit să treacă peste emoții și au dat tot ce au avut mai bun. Deși a fost prima lor participare la această competiție au obținut locul 4 la categoria de trupe varsity (12-17ani) . Așadar Black&White Squad a reprezentat orașul nostru cum se cu vine la acest campionat.  

 Pe lângă rezultatele lor Major Vivien și Kajtar Beatrix s-au calificat în top 16 cei mai buni dansatori la categoria hip hop peste 14 ani ( din 70 de concurenți ) . Ei reprezentând echipa Black&White-Angels și fiind în același timp instructori și coregrafi la Open Wings Studio.  

 Urmează să organizăm Cupa Școlilor la Street Dance unde va așteptăm cu mare drag ! În data de 1 aprilie , sâmbătă oră 14:00 Casă De Cultură a Sindicatelor ! Intrare 15 ron (vor avea loc extrageri de tombolă cu premii surpriză) .  Vă așteptăm cu drag !

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente