vineri, iunie 2, 2023
AcasăSportLocalDidi Prodan dorit în Ghencea de Gigi Becali

Didi Prodan dorit în Ghencea de Gigi Becali

Potrivit celor de la fanatik.ro, patronul Stelei a rămas impresionat de discursul lui Didi Prodan în războiul lui cu președintele FRF și ar dori să îl aducă în Ghencea pe fostul mare fundaș al Generației de Aur.

Deși se află încarcerat la Poarta Albă, Gigi Becali este la curent cu tot ce se întîmplă în fotbalul românesc. Omul de afaceri nu ratează nici o emisiune pe temă sportivă care se difuzează la televizor, iar cele unde invitați sînt foști mari fotbaliști ai echipei naționale sînt preferatele sale. Zilele trecute, patronul Stelei a vizionat un talk-show în care invitat a fost Daniel Prodan, iar discursul actualului director sportiv al FRF l-a impresionat pe latifundiar. Imediat după emisiune, Gigi și-a sunat apropiații și le-a transmis că fostul internațional este persoana potrivită care să ocupe postul de director sportiv al grupării roș-albastre.

Aflat în război deschis cu Răzvan Burleanu după ce președintele FRF i-a cerut demisia, Daniel Prodan a continuat disputa prin intermediul televiziunilor. I-a oferit replici tăioase șefului de la Casa Fotbalului, i-a transmis că nu îi este frică de el și că nu va pleca sub nici o formă din Federație decît dacă va primi compensații de 100.000 de euro. Atitudine de războinic care l-a încîntat pe Gigi Becali. Omul de afaceri și-a sunat imediat un apropiat pentru a se interesa de trecutul fotbalistic al lui Prodan, de care nu avea habar. “Bă, ăsta a jucat la Steaua? Da? Să fie clar, dacă va fi dat afară din Federație, îl vreau la Steaua! Este perfect pentru postul de director sportiv!”, a transmis Gigi.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente