sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăSportNationalHoria Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat din nou la Casablanca

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat din nou la Casablanca

Horia Tecău și Jean Julien Rojer arată o formă de zile mari cu mai puțin de 10 zile până la startul noii ediții de la BRD Năstase-Țiriac Trophy.

Cel mai bun jucător român de dublu și partenerul său au cucerit al doilea titlul al anului în circuitul ATP de dublu. După trofeul din luna februarie de la Zagreb, perechea româno-olandeză s-a încoronat și la Casablanca.

Finala turneului din Maroc nu a avut istoric și s-a terminat într-o oră de la prima minge: Tecău și Rojer s-au impus clar, cu 6-2, 6-2, în fața perechii Tomasz Bednarek/Lukas Dlouhy.

Este cel de-al 18-lea titlu cucerit de Horia în circuitul ATP de dublu, toate obținute în ultimele 5 sezoane: 2014 (2), 2013 (3), 2012 (4), 2011 (4) și 2010 (5). De notat este că jucătorul nostru se simte foarte bine la competiția din Maroc: a cucerit al treilea titlu, după cele din 2010 și 2011, ambele obținute cu Robert Lindstedt.

Pentru performanța din acest an de la Casablanca, Tecău și Rojer vor primi 23 500 de euro și 250 de puncte în clasamentul mondial. Cei doi vor participa săptămâna viitoare la Masters-ul de la Monte Carlo, iar apoi vor veni la București pentru BRD Năstase-Țiriac Trophy.

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente