29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleDistractie multa la a doua editie a festivalului ”IO-S FECIOR DIN MEDISA”...

Distractie multa la a doua editie a festivalului ”IO-S FECIOR DIN MEDISA” (Galerie foto )

Duminică, 25 august la Căminul Cultural din localitatea Medișa, comuna Viile Satu Mare, a avut loc a II-a ediție a festivalului folcloric ”IO-S FECIOR DIN MEDIȘA”.

Această manifestare a fost organizată de familia Crasnai, mai exact de tânărul solist de muzică populară Vlad Crasnai cu sprijinul Consiliul Județean Satu Mare, Consiliul Local și Primăria Viile Satu Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Cu această ocazie oficialitățile au tăiat panglica proaspăt renovatului Cămin Cultural. La inaugurarea acestuia a fost oficiată și o slujbă de sfințire, făcută de preotul satului.

Tot în cadrul evenimentului Vlad Crasnai a fost premiat pentru eforturile depuse, de către Consiliul Județean cu o diplomă de merit, înmânată de către directorul CJCPCT, Felician Pop.

Artiști de seamă au urcat pe scena amplasată în curtea Caminului Cultural și i-au încântat pe cei prezenți în număr destul de mare, cu șlagăre celebre.

Dintre artiști, amintim pe: Nicolae Sabău, Malvina Madar Iederan, Dănțăușii din Soconzel și Cuța, Ansamblul ”Codrișorul”, Lucia Pop Borlean, Roxana Șichet, Vlad Crasnai, George Negrea.medisa (1)medisa (6)medisa (7)medisa (4)medisa (5)

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente