Acasă Locale Distractie multa la a doua editie a festivalului ”IO-S FECIOR DIN MEDISA”...

Distractie multa la a doua editie a festivalului ”IO-S FECIOR DIN MEDISA” (Galerie foto )

Duminică, 25 august la Căminul Cultural din localitatea Medișa, comuna Viile Satu Mare, a avut loc a II-a ediție a festivalului folcloric ”IO-S FECIOR DIN MEDIȘA”.

Această manifestare a fost organizată de familia Crasnai, mai exact de tânărul solist de muzică populară Vlad Crasnai cu sprijinul Consiliul Județean Satu Mare, Consiliul Local și Primăria Viile Satu Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Cu această ocazie oficialitățile au tăiat panglica proaspăt renovatului Cămin Cultural. La inaugurarea acestuia a fost oficiată și o slujbă de sfințire, făcută de preotul satului.

Tot în cadrul evenimentului Vlad Crasnai a fost premiat pentru eforturile depuse, de către Consiliul Județean cu o diplomă de merit, înmânată de către directorul CJCPCT, Felician Pop.

Artiști de seamă au urcat pe scena amplasată în curtea Caminului Cultural și i-au încântat pe cei prezenți în număr destul de mare, cu șlagăre celebre.

Dintre artiști, amintim pe: Nicolae Sabău, Malvina Madar Iederan, Dănțăușii din Soconzel și Cuța, Ansamblul ”Codrișorul”, Lucia Pop Borlean, Roxana Șichet, Vlad Crasnai, George Negrea.medisa (1)medisa (6)medisa (7)medisa (4)medisa (5)

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente