Acasă Locale Stiri Satu Mare DNA a ajuns și la serviciul Finanțe Carei

DNA a ajuns și la serviciul Finanțe Carei

Joi, 4 decebrie,  o echipă de procurori din cadrul DNA Cluj au efectuat percheziții la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare si au fost ridicate mai multe documente.

Potrivit unui comunicat de presă , în cursul zilei de 4 decembrie, procurorii DNA au percheziționat birourile și casele lui Mircea Ardelean și Soos Istvan.

Referitor la descinderea care a avut loc în această dimineață la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare, de către procurori ai Direcției Nationale Anticorupție Oradea vă aducem la cunoștință, că s-au percheziționat birourile în care își desfășoară activitatea d-nii Soos Istvan și Ardelean Mircea, angajați ai instituției noastre, precum și la domiciliul acestora.

Alte informații nu vă putem furniza, deoarece se fac cercetări. În funcție de rezultatul acestor cercetări se vor lua măsuri care vor fi aduse la cunoștința opiniei publice”.

Mircea Ardelean a fost directorul DGFP Satu Mare din august 2012  iar din septembrie 2014 a fost sef Serviciu Fiscal  Carei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente