Acasă Locale Stiri Satu Mare DNA a ajuns și la serviciul Finanțe Carei

DNA a ajuns și la serviciul Finanțe Carei

Joi, 4 decebrie,  o echipă de procurori din cadrul DNA Cluj au efectuat percheziții la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare si au fost ridicate mai multe documente.

Potrivit unui comunicat de presă , în cursul zilei de 4 decembrie, procurorii DNA au percheziționat birourile și casele lui Mircea Ardelean și Soos Istvan.

Referitor la descinderea care a avut loc în această dimineață la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare, de către procurori ai Direcției Nationale Anticorupție Oradea vă aducem la cunoștință, că s-au percheziționat birourile în care își desfășoară activitatea d-nii Soos Istvan și Ardelean Mircea, angajați ai instituției noastre, precum și la domiciliul acestora.

Alte informații nu vă putem furniza, deoarece se fac cercetări. În funcție de rezultatul acestor cercetări se vor lua măsuri care vor fi aduse la cunoștința opiniei publice”.

Mircea Ardelean a fost directorul DGFP Satu Mare din august 2012  iar din septembrie 2014 a fost sef Serviciu Fiscal  Carei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente