Acasă Locale Stiri Satu Mare Doi dintre prezidențialii PDL prezenți la Satu Mare ( Galerie foto )

Doi dintre prezidențialii PDL prezenți la Satu Mare ( Galerie foto )

Conducerea PDL, în frunte cu președintele Vasile Blaga, s-a aflat ieri seară, 30 octombrie la Satu Mare pentru a lua parte la o întâlnire a democrat-liberalilor sătmăreni. La conferiță a participat din partea organizației din Satu Mare, deputatul de Oaș, Andreea Paul, președintele Petre Mureșan, Claudiu Ardelean și mulți alți membrii.

Cei trei candidați ai PDL înscriși în cursa pentru președinție sunt Cătălin Predoiu,  Gheorghe Falcă și Simona Crețu. Doar doi dintre ei au fost prezenți la Satu Mare, Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă.

Ședința democrat-liberalilor de la Satu Mare a durat la fel de mult ca cea din Baia Mare din urmă cu o zi, circa 3 ore. Vorbărie multă, promisiuni de mai bine, totul pentru a pune mâna pe un vot, unul care contează.

Primul candidat care a vorbit PDL-ișltilor sătmăreni a fost primarul Aradului, Gheorghe Falcă. A vorbit destul de mult, cu un discurs bine îngrijit. Staful candidatului Falcă a avut grijă ca fiecare PDL-ist din sală să primească câte o carte în care sunt trecute toate realizările primarului de Arad de-a lungul mandatelor sale.

A urmat Cătălin Predoiu, cu un discurs ceva mai pragmatic. A urmat tirul întrebărilor, care nu au fost puține, pentru ca întreg evenimentul să se încheie cum altfel decât cu un discurs al președintelui PDL, Vasile Blaga.

A fost o întâlnire care trebuia să se întâmple. Și atât. Nimic ieșit din comun. Democrat-liberalii urmează a lua decizia susținerii unuia dintre cei doi candidați în următoarele 2 zile.

Votul se va da sâmbătă, 2 noiembrie.

pdl (6)pdl (1)pdl (7)pdlpdl (3)pdl (2)pdl (4)pdl (5)

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente