Acasă Locale Stiri Satu Mare Doi polițiști și un jandarm bătuți de un bărbat de 60 de...

Doi polițiști și un jandarm bătuți de un bărbat de 60 de ani

În ziua de 14.05.2015, patrula mixtă de siguranță publică formată din agenți din cadrul Poliției municipiului Carei și un jandarm din cadrul IJJ Satu Mare, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza municipiului Carei, au fost sesizați despre faptul că pe str. 1 Decembrie 1918 din Carei, o persoană de sex masculin ar agresa trecătorii. Sosiți la fața locului, patrula a constatat faptul că  PETRU  S., de 60 ani, din Carei, i-a aplicat mai multe lovituri cu mâna și piciorul unui bărbat din Carei. 

Polițiștii au intervenit pentru a stopa acțiunea agresivă, iar în acel moment, agresorul, fără motiv și fără vreun avertisment, le-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul atât polițistului cât și jandarmului.

Bărbatul în cauză a fost  condus la sediul Poliției din Carei  unde, în curtea unității,  l-a lovit cu piciorului pe un alt agent de poliție.

Pentru că prezenta o stare de agitație accentuată bărbatul în cauză a fost internat într-o unitate sanitară  în vederea efectuării de investigații medicale.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 257 Cod Penal.

Totodată, pentru alte două fapte similare comise de aceeași persoană, în ultimele 10 zile, se efectuează cercetări de către procurorul de caz din cadrul Parchetului  de pe lângă Judecătoria Carei. Astfel, în data de 05.05.2015 bărbatul în cauză i-a amenințat pe polițiștii deplasați la un eveniment sesizat pe str. Iuliu Maniu, iar la data de  13.05.2015, l-a amenințat cu acte de violență pe un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier Carei,  aflat în timpul liber,  nemulțumit fiind de măsurile de sancționare luate de acesta împotriva sa , la data de 05.05.2015.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente