29.8 C
New York City
duminică, august 14, 2022
AcasăsusDorel Coica a participat la sedința ,,ORAȘE ENERGIE ROMÂNIA” de la Brașov

Dorel Coica a participat la sedința ,,ORAȘE ENERGIE ROMÂNIA” de la Brașov

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a participat marți, 11 martie la ședința Consiliului de Administrație al Asociației ,,ORAȘE ENERGIE ROMÂNIA” care a avut loc la Brașov.

La întâlnirea de lucru au participat reprezentanții a 42 de municipii din țară, reprezentanții unor Agenții de Management Energetic precum și Structuri de Suport ale Convenției Primăriilor (Asociația Municipiilor din România, Asociația Orașe Energie etc.)

Pe ordinea de zi a întâlnirii au fost următoarele puncte, prezentare raport de activitate pe anul 2013, prezentare plan de activități pe anul 2014, alegerea funcțiilor de conducere, propunere de modificare a actului constrituriv.

Municipiul Satu Mare va fi reprezentat în structura de conducere a Asociației. Primarul Dorel Coica a fost ales vicepreședinte în Consiliul Director alături de primarul municipiului Timișoara. Președinția acestei structuri va fi asigurată de municipiul Brașov iar secretariatul de municipiul Baia Mare.

În continuare structura nou formată va colabora pentru implementarea măsurilor cuprinse în Planul de Acțiuni pentru Energie Durabilă, măsuri care trebuie luate la nivel local, național, European și finalizate până în anul 2020.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente