Acasă Locale Dosar penal pentru act sexual cu un minor

Dosar penal pentru act sexual cu un minor

barbat_catuse_62265400O altă tânără de 15 ani a ajuns joi, 04 iulie a.c., la spital cu dureri de naștere. Având în vedere vârsta tinerei mame, personalul medical a sesizat Poliția pentru a ancheta acest caz.

Polițiștii din Ardud au stabilit că fata trăise în concubinaj cu Aladar B., de 20 de ani, din Ghirișa, bărbatul fiind anchetat acum pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Precizăm că, în conformitate cu prevederile Codului Penal, constituie infracțiune întreținerea de relații sexuale cu un minor ce nu a împlinit vârsta de 15 ani, chiar dacă acesta își dă consimțământul.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente