Acasă Locale Suspecți de furt, anchetați de polițiști

Suspecți de furt, anchetați de polițiști

hotO tânără de 24 de ani din Odoreu a reclamat la Poliție că i-a fost sustras telefonul mobil în timp ce se deplasa cu microbuzul dinspre Satu Mare spre casă.

Polițiștii Postului de Poliție Odoreu au depistat suspectul în acest caz, reușind să recupereze bunul și să-l restituie proprietarei.

În urma anchetei s-a stabilit că telefonul a fost furat de un minor de 16 ani, tot din Odoreu, care circula și el cu același mijloc de transport în comun. Băiatul a observat când tânăra și-a pus telefonul în poșetă, după terminarea unei convorbiri, și, profitând de faptul că în microbuz erau doar trei persoane și nu putea fi observat, a sustras bunul. Ulterior l-a vândut unui localnic pentru suma de 400 lei, deși telefonul valora 1.200 lei.

Și patrula de siguranță publică din Carei, formată din polițist și jandarm, a fost sesizată să intervină în cazul unui furt dintr-un magazin din localitate. Angela B., de 41 de ani, având asupra sa mai multe produse alimentare sustrase din magazin, a încercat să treacă de casa de marcat fără a le achita.

Atât minorul de 16 ani cât și femeia de 41 de ani, din Carei sunt anchetați în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente