luni, iunie 24, 2024
AcasăsusDragnea: Vom anunța candidatul la prezidențiale foarte curând

Dragnea: Vom anunța candidatul la prezidențiale foarte curând

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Iași, că PSD va anunța „foarte curând” candidatul la prezidențiale, explicând că nu este vorba despre „o funcție oarecare, ci despre una importantă, cea de președinte”.

Liviu Dragnea a declarat presei că PSD va avea o discuție serioasă în partid în perioada următoare și că se va stabili foarte curând candidatul social-democraților la prezidențiale.

„Vom anunța candidatul foarte curând. Nu pot spune luna, ziua și ora, dar va fi o discuție serioasă în partid, pentru că și la noi încep să se autopropună candidați pe liste mai scurte sau mai lungi. Partidul trebuie să aibă o opțiune clară cât de curând. Nu vorbim de o funcție oarecare, ci de una importantă, cea de președinte, care contează pentru următorii cinci sau zece ani”, a spus Dragnea.

El a adăugat că niciodată n-au câștigat partidele cursa prezidențială, ci candidații sunt cei care înclină balanța.

„Cel mai important va fi numele, dar și calitatea candidatului care va înclina balanța. Niciodată la președinție n-au câștigat partidele. Fiecare partid are o anumită pondere, dar diferența care aduce victoria o are personalitatea și caracterul candidatului”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă „foarte curând” înseamnă luna iunie, Dragnea a răspuns: „Curând înseamnă nu foarte târziu”.

„Sunt proceduri statutare în PSD care vor fi declanșate într-o perioadă rezonabilă și partidul va hotărî pe cine susține”, a mai spus Liviu Dragnea.

2 COMENTARII

  1. cand va anunta oficial tradarea romanilor prin acordarea tuturor cerintelor infame ale udmr???
    cozile de topor ale romaniei sunt reprezentate cu succes de psd care este totuuna cu udmr!
    numai la buzunarul personal le sta capu si pentru asta calca peste cadavre si peste istorie!
    rusine psd!!!

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente