Acasă Sport National Simona Halep va juca în finală la Roland Garros

Simona Halep va juca în finală la Roland Garros

Românca în vârstă de doar 22 de ani a făcut din nou un meci perfect la Paris, trecând în două seturi de nemțoaica Andrea Petkovic, scor 6-2, 7-6 (4).

Doar 28 de minute i-au trebuit Simonei, care nu a pierdut încă niciun set în turneul de Grand Slam de la Roland Garros, acolo unde, până în acest an, nu trecuse vreodată de turul doi, să își adjudece prima manșă, cu scorul de 6-2.

În finală, Simona va încrucișa racheta cu Maria Șarapova. Nimeni alte decât câștigătoarea turneului parizian, în ediția 2012, și cea care a rupt seria incredibilă de victorii în finale a Simonei, șapte la rând.

Rusoaica Șarapova pornește cu prima șansă mâine, după o evoluție excelentă în partida cu tânăra și talentata Eugenie Bouchard (Canada), scor 4-6, 7-5, 6-2. 

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente