29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăSportLocalDuel galactic în semifinalele de la Euro

Duel galactic în semifinalele de la Euro

Gareth-Bale_Cristiano-RonaldoSemifinalele Euro aduc un duel între doi lideri de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo și Gareth Bale se vor duela pentru un loc în finală la Euro. Cei doi sunt colegi în atacul Madridului și împreuna cu Benzema formează tripleta letală BBC.

 

Cei doi s-au mai întâlnit ca adversari de 4 ori , însă niciodată în tricourile naționalelor pe care le reprezintă. Aceasta va fi și prima întâlnire oficială dintre cele două naționale și a patra din istorie: până acum, lusitanii au câștigat două dintre cele 3 amicale disputate, 3-2 (1949) și 3-0 (2000), iar galezii s-au impus cu 2-1 (1951).

 

Cristiano a câștigat toate cele 4 dueluri pe care le-a avut cu Gareth Bale. Prima data în 2009 în finala Cupei Ligii Angliei dintre Manchester United și Tottenham. Partida s-a jucat pe Wembley și a avut nevoie de lovituri de departajare, scorul find egal, 0-0. Cristiano a marcat atunci de la punctul cu var și United s-a impus cu 4-1.

 

A urmat apoi un duel în Premier League, când Manchester United a câștigat cu 5 la 2 în fața celor de la Tottenham, Ronaldo marcând în acel meci o dublă, în timp ce Bale a întrat din postura de rezervă în locul lui Luka Modric.

 

În sezonul următor au mai urmat două dueluri, atunci Ronaldo deja juca pentru Real Madrid, iar echipa sa a întâlnit Tottenham în Grupele Ligii. În primul meci, la Londra, galacticii au câștigat cu 1 la 0, gol înscris de Ronaldo. Iar în returul de pe Santiago Bernabeu, s-au impus cu 4 la 0 prin golurile lui Adebayor (dublă), Angel Di Mare și Cristiano Ronaldo.

 

 

Gareth Bale nu va juca doar împotriva lui Ronaldo, ci și a fundașului Pepe, un alt coechipier de la Real Madrid. Probabil acesta va fi un duel interesant.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente