luni, iunie 17, 2024
AcasăLocaleDuminică, 1 iunie cea de-a VI-a ediție a „Paradei florilor”

Duminică, 1 iunie cea de-a VI-a ediție a „Paradei florilor”

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare, în parteneriat cu Primăria municipiului, reședință de județ și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ), organizează duminică, 1 iunie cea de-a VI-a ediție a „Paradei florilor”. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 11.30, cu pornire din fața Grădinei Romei din municipiul Satu Mare.

La paradă sunt invitați toți sătmărenii care doresc să se alăture mișcării de sensibilizare a comunității privind importanța spațiilor verzi. Noutatea ediției din acest an va consta din alăturarea alaiului alcătuit din fanfară, carele alegorice ale agenților economici împodobite cu flori, copii îmbrăcați în costume realizate din materiale reciclabile și ai copiilor îmbrăcați în costume populare (oșenești, codrenești, maghiare și germane).

În continuare vă prezentăm programul ediției din acest an a „Paradei florilor”:

  • Ora 11.00-11.15: adunarea participanților în fața „Casei Verzi” din Grădina Romei
  • Ora 11.15: depunere de coroane la bustul lui Kiss Gedeon – Părintelui Grădinei Romei
  • Ora 11.30: pornirea din fața Grădinei Romei, a alaiului condus de mașinile alegorice ale agenților economici decorate cu flori, fanfara Forumului German, urmată de parada costumelor populare, și parada copiilor îmbrăcați în costume din materiale reciclabile, cadre didactice, organizatori, cetățeni. Parada se va finaliza în fața Catedralei Romano-Catolice, unde toți participanții vor putea lua parte la manifestările organizate de Primăria municipiului Satu Mare cu ocazia „Zilei Copilului”.

Participanții la „Parada florilor” vor avea de parcurs următorul traseu: Grădina Romei – Calea Traian – B-dul I.C. Brătianu – P-ța Libertății – Catedrala Romano-Catolică.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente