29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăLocaleVa invitam la ''Balul Societatii AVRAM IANCU'' editia a-X-a

Va invitam la ”Balul Societatii AVRAM IANCU” editia a-X-a

Societatea Culturala-Patriotica ”Avram Iancu” din Romania, filiala Satu Mare, organizeaza in data de 08. 06. 2014 ora 19:30,  la Hotel Restaurant Melody, Balul Societatii Avram Iancu editia a X a.

Evenimentul debuteaza de la ora 17:00 cu dezvelirea bustului Avram Iancu in piata 25 octombrie din Satu Mare, urmat de un spectacol artistic sustinut de Dumitru Farcas si Veta biris la Casa de Cultura a Sindicatelor de la ora 17:30.  Cei doi mari artisti vor incanta publicul prezent cu cele mai consacrate melodii ale lor.

Dupa spectacolul de la Casa de Cultura, invitatii sunt asteptati la  Balul Societatii ”AVRAM IANCU”,  in incinta Hotelului Melody. Acolo printre meniurile atent alese special pentru acest eveniment, participantii se vor delecta cu bauturi fine si mancaruri de inalta clasa.

Programul artistic din seara balului este unul aparte, unde vor fii invitati: Petrica Muresan, Tavi Bud, actorul Sorin Oros, iar partea de glume si bancuri va fii intretinuta de cunoscutul comediant, Sorin Tanase. Pe langa cei amintiti in program, participantii vor avea parte si de alte surprize.

Societatea Cultural patriotică AVRAM IANCU din România, este alături de românii de pretutindeni oriunde în lume atât prin intermediul site-ului oficial cât și prin intermediul canalelor on line care vă sunt puse la dispoziție. Nu uitați să lăsați o urmă de românism pe canalele noastre youtube, facebook, trilulilu, twiter, puteți să postați chiar voi materiale care vor putea fi găsite de toată lumea.

  • Balul societatii Avram Iancu va fi prezentat de: Victor Constantinovici si Maria Boieru.

Cei interesati sunt rugati sa i-a legatura pentru rezervari cu președintele filialei Satu Mare a Societății Cultural-Patriotice “Avram Iancu”, Mircea Dobra. Telefon: 0744.545.341

3 COMENTARII

  1. romanismul nu se trateaza printre meniurile atent alese special pentru acest eveniment unde participantii se vor delecta cu bauturi fine si mancaruri de inalta clasa dupa cum suna invitatia.
    cati din cei din asociatie presteaza voluntariat si cati o fac doar pentru bani???
    de aici incepe manifestarea adevarata a romanismului.
    Avram Iancu nu a pretins pentru actiunile lui nici un folos finaciar si nu a plecat in concediu prin tari straine la scaldat si bronzat….
    cei cu comunicatu vedeti ca in limba romaneasca verbul a lua,forma ia ,se scrie impreuna si nu cu cratima asa cum apare la voi in ultima propozitie….”sa i-a legatura”

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente