Acasă Locale Stiri Satu Mare Echipa ACL, primită cu entuziasm în întreg județul

Echipa ACL, primită cu entuziasm în întreg județul

Ultima săptămână a fost una fără răgaz pentru echipa de campanie a ACL. Membrii echipei s-au întâlnit cu cetățenii mai multor localități, printre care Livada, Orașu Nou, Halmeu, Tășnad, Turț, Botiz, Medieșu Aurit, Tarna Mare, Odoreu, Călinești Oaș.  Împreună cu deputatul Andreea Paul si copreședinții ACL Satu Mare, deputat Romeo Nicoară și Petre Mureșan, militanții ACL au purtat discuții cu cetățenii despre problemele pe care le întâmpină și despre cum văd ei viitorul țării.

În discuțiile purtate cu cei prezenți la târguri, membrii echipei de campanie au transmis mesajul electoral al candidatului Alianței Creștin Liberale la Președinția României, Klaus Iohannis. Totodată, s-a prezentat și programul prezidențial “România lucrului bine făcut” care cuprinde 11 teme majore necesare pentru restructurarea României. Printre cele de care s-au arătat interesați alegătorii fiind, regionalizarea și descentralizarea, viziunea fiscal-bugetară, regândirea relației dintre stat și cetățean cât și revenirea la TVA de 19 %.

Toți membrii staff-ului de campanie ACL s-au declarat încântați de primirea bună de care au avut parte în tot județul și de faptul că mulți alegători și-au manifestat intenția de a participa pentru prima dată la vot odată cu anunțarea candidaturii lui  Klaus Iohannis. Locuitorii orașelor și comunelor pe unde a trecut caravana ACL au zis la unison ca s-au săturat de politicienii care latră și își dau șuturi zilnic și că vor să vadă un om serios, de încredere, care tace și face pentru funcția de Președinte a României.

Cu acest prilej, sunt invitați toți susținătorii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, să participe la mitingul ce va avea loc sâmbătă 25 octombrie, cu începere de la ora 11:00 în P-ța Lucian Blaga, Cluj Napoca.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente